ΟΦΗ

Φιλική τεσσάρα επί του ΠΟΑ

Φιλική τεσσάρα επί του ΠΟΑ
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 σε φιλικό αγώνα του Ατσαλένιου με τον Μάντζιο να πετυχαίνει τρία γκολ. Το τέταρτο ο Χατζηκοσμάς ο οποίος δοκιμάζεται από τους "ασπρόμαυρους". Νέο φιλικό την Τετάρτη με τον Εργοτέλη

Μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ το Σάββατο (5/5), καθώς έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τον Ατσαλένιο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν αρκετά ορεξάτη και επικράτησε εύκολα με 4-0 του ΠΟΑ, με τον Μάντζιο να πετυχαίνει τρία γκολ (18', 20', 31'), ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Χατζηκοσμάς στο 70'.

Ο Στέργιος Χατζηκοσμάς από την Ρόδο αγωνίστηκε φέτος στον Διαγόρα Ρόδου (όσα παιχνίδια έδωσαν οι Ροδίτες στη Football League) έχοντας 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος (18/11/1992) βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο και δοκιμάζεται από τον Νίκο Αναστόπουλο ενώ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τον Ρούβα και μέχρι στιγμής έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος (35' Μονιάκης), Βάντο, Σόουζα, Πίτσος, Μποντόρ (35' Κάλαϊτζιτς), Ουκάρ (35' Χατζηκοσμάς), Βερόν (35' Νύκταρης), Ζορμπάς, Σίσιτς , Μάντζιος.

ΠΟΑ: Συνάνης (35' Μακαρώνας), Ανυφαντάκης (35' Βενιανάκης), Γ. Γιακουμάκης (48' Χαρμπής), Αραβιάκης (35' Πετράκης), Τριχάκης (35' Καινουργιάκης), Λεμπιδάκης (35' Φραγκιαδάκης), Μιχελακάκης (48' Φανουράκης), Βρεττός, Συσκάκης (35' Γαργάλης), Γ. Γιακουμάκης, Π. Γιακουμάκης.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις στον ΟΦΗ θα συνεχιστούν μέχρι και τις 11 Μαΐου με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη στις 18.30 το απόγευμα με τον Εργοτέλη.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ