ΟΦΗ

Επίσημο: Στον ΟΦΗ και ο Πλατέλλας

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πλατέλλας MOTIONTEAM

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας λίγες ώρες αφότου έμεινε ελεύθερος από τον Άρη συμφώνησε να συνεχίσει τη καριέρα του στον ΟΦΗ και έγινε η πέμπτη φετινή μεταγραφή των Κρητικών.

Την πέμπτη του μεταγραφή για τη φετινή μεταγραφική περίοδο ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλατέλλα που αποχώρησε από τον Άρη.

Ο 30χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του με τους "κιτρινόμαυρους" και λίγες ώρες αργότερα συμφώνησε με τους Κρητικούς και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Super League με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Πλατέλλας υπέγραψε για ένα χρόνο και ακολούθησε τους Κοροβέση, Σωτηρίου, Κυριακίδη και Δεληγιαννίδη που επίσης έχουν υπογράψει στο σύλλογο της Κρήτης.

Το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ ανέφερε: "Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα μας. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ. Η συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό επικυρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/6) και είναι για ένα χρόνο.

Είναι η 5η φετινή μεταγραφή της ομάδας μας μετά τους Κοροβέση, Σωτηρίου, Κυριακίδη και Δεληγιαννίδη. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ήταν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου. Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος με τον Άρη στην Football league και ήταν αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1988. Εχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο Αθηνών και Αρη Θεσσαλονίκης.

«Βαγγέλη Πλατέλλα, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας! #ofi1925»αναφέρει στην ανακοίνωση της, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ