ΟΦΗ

Έξτρα κίνητρο στους οπαδούς του ΟΦΗ για τα ματς με Καλλονή

Έξτρα κίνητρο στους οπαδούς του ΟΦΗ για τα ματς με Καλλονή

Η διοίκηση του ΟΦΗ αποφάσισε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους οπαδούς της ομάδας για τα δυο συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Καλλονή δίνοντας ένα επιπλέον εισιτήριο σε όσους αγοράζουν εισιτήρια για τα δυο ματς.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σε δυο σερί ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο την Καλλονή με τους διοικούντες στον ΟΦΗ να δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στα δυο παιχνίδια και δη αυτό του Κυπέλλου όπου οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου θεωρούν ότι μπορεί να φτάσει μακριά.

Για αυτό και για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλλονή δίνουν έξτρα κίνητρο στον κόσμο ώστε να γεμίσει το "Γεντί Κουλέ" και προσφέρουν ένα εισιτήριο δώρο με την αγορά δυο εισιτηρίων για τα ματς με Καλλονή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"ΈναεπιπλέονΔΩΡΕΑΝεισιτήριογια τον αγώνα κυπέλλου θα δικαιούνται όσοι φίλαθλοι του ΟΦΗ προμηθευτούν εισιτήρια για τις Θύρες 6 και 8, για τους δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες με αντίπαλο την Καλλονή για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη 27/11έωςκαι το Σάββατο 30/11, όσοι φίλαθλοιαγοράσουν εισιτήρια για τιςΘύρες 6 και 8 ΚΑΙ για τους δύο αγώνεςμε αντίπαλο τηνΚαλλονή, στις 1/12 για το πρωτάθλημα και στις 4/12 για το κύπελλο, θαδικαιούνταιακόμαΈΝΑεισιτήριο δωρεάν στην ίδια Θύρα για τοναγώνατουκυπέλλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι, για την Θύρα 8, 15 ευρώ για τοπρωτάθλημακαι 10 ευρώ για το κύπελλοκαι, για την Θύρα 6, 10 ευρώ για το πρωτάθλημα και 10 ευρώ για το κύπελλο.

Αν ένας φίλαθλος επιλέξει να προμηθευτεί εισιτήρια για τηνΘύρα8, θα καταβάλλει25 ευρώ και θα πάρει, ένα εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος και ΔΥΟ εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου.

Αντίστοιχα, το κόστος για τη Θύρα 6 θα είναι 20 ευρώ και ο φίλαθλος θα πάρει ένα εισιτήριο για τοναγώναπρωταθλήματος και ΔΥΟ για τον αγώνα κυπέλλου.

Την Τετάρτη 27/11 εισιτήρια θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 17.00 έως και 20.00

Την Πέμπτη 28/11, Παρασκευή 29/11, και Σάββατο 30/11, τα γραφεία θα είναι ανοιχτά από τις 09.00 έως 15.00 και 17.00 έως 20.00.

Η προσφορά ισχύειΜΟΝΟγια τιςΘύρες 6 και 8και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων".

Προβλήματα με Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη

Στα καθαρά αγωνιστικά η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίστηκε χωρίς τους τραυματίες Λαμπρόπουλο, Περογαμβράκη και Φραγκουλάκη και τους Μακρή, Τριποτσέρη που έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα σε περιορισμένο χώρο ενώ οι παίκτες του Σα Πίντο θα προπονηθούν κανονικά και την Τετάρτη το πρωί.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Περογαμβράκη ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ υπέστη διάστρεμμα 2βαθμού όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 8-10 ημέρες.

Επίσης ο Μιχάλης Φραγκουλάκης θα κάνει επέμβαση εντός της εβδομάδας σε κοιλιακούς και προσαγωγούς και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ