ΟΦΗ

Δύο προσθήκες μια αποχώρηση

Δύο προσθήκες μια αποχώρηση
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση των Ερόλ Μπουλούτ και Γιώργου Γεωργίου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μαρκ Γκουεϊ

Δύο προσθήκες και μια αποχώρηση περιελάμβανε το μενού για τον ΟΦΗ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Συγκεκριμένα, η Κρητική ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτηση των Ερόλ Μπουλούτ και Γιώργου Γεωργίου, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο Μαρκ Γκουεϊ.

Ο Ερόλ Μπουλούτ, συμφώνησε σε με "ασπρόμαυρους" για συμβόλαιο 1,5 έτους και αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη για να μαζέψει τα πράγματά του και να μεταβεί στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: " Ο Ερολ Μπουλούτ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΟΦΗ υπογράφοντας συμβόλαιο που έχει διάρκεια 18 μήνες. Ο Μπουλούτ (έχει γεννηθεί στις 30-10-1976) έχει κοινοτικό διαβατήριο και ήταν ελεύθερος. Πέρυσι όπως είναι γνωστό είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος μετά το τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος παίκτης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Νίκο Μαχλά και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Μπουλούτ θα μεταβεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια θα έλθει στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση".

Εκτός από την μεταγραφή του Μπουλούτ, ο ΟΦΗ προχώρησε και στην απόκτηση του Γιώργου Γεωργίου από την Ανόρθωση. Ο 32χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 από την Λαμία.

Το 1998 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό και το 2002 αποκτήθηκε από την Κέρκυρα με την οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική τη σεζόν 2004/05. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε, ο ίδιος μεταγράφηκε στον Ατρόμητο όπου έμεινε 3 σεζόν.

Από την 1η Ιουνίου του 2008 αγωνίζεται στην κυπριακή Ανόρθωση, με την οποία πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος είχε 8 συμμετοχές με την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, και έξι συμμετοχές στην Ευρώπη.

Τέλος ο Γκουεϊ

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Μαρκ Γκουεϊ, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Μαρκ Ερικ Γκουέϊ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το Γκουέϊ για τη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ