ΟΦΗ

Δύο λύσεις αγωνιστικά, νέο θέμα διοικητικά

Δύο λύσεις αγωνιστικά, νέο θέμα διοικητικά
INTIME SPORTS

Την ώρα που ο Αναστόπουλος είχε δύο ακόμα λύσεις (Μάντζιος, Σουμπίνιο) ενόψει Άρη, η διοίκηση έχει έναν ακόμα "πονοκέφαλο", με την κατάσχεση 80.000 ευρώ από τον Αγρίτη.

Ένα νέο "αγκάθι" καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση του ΟΦΗ μετά τις υποθέσεις των Βατσινά και Σουλεάπ, το οποίο ακούει στο όνομα Ανέστης Αγρίτης.

Ο πρώην επιθετικός των Κρητικών και νυν άσος της Κέρκυρας προχώρησε σε κατάσχεση 80.000 ευρώ διεκδικώντας οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπο του.

Ο Αγρίτης διεκδικεί τα χρήματα που αφορούν δύο επιταγές που δεν έχουν τακτοποιηθεί και για τις οποίες υπάρχει διαταγή πληρωμής εδώ και καιρό.

Για τον λόγο αυτό ο παίκτης κινήθηκε νομικά και προχώρησε σε κατάσχεση μέσω του ΟΠΑΠ και της Νova για να πάρει τα χρήματα του, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες του ΟΦΗ.

Μέσα και οι Μάντζιος, Σουμπίνιο ενόψει Άρη

Αγωνιστικά τα νέα είναι καθημερινά ευχάριστα καθώς στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλο για την αναμέτρηση με τον Άρη τέθηκαν μετά τους Ζορμπά και Παπουλή οι Βαγγέλης Μάντζιος και Σουμπίνιο.

Οι δύο παίκτες στο πρόγραμμα προπόνησης την Τετάρτη ακολούθησαν τους υπόλοιπους χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά "δηλώνουν" παρών στο δύσκολο με στο "Γεντί Κουλέ" με τον Άρη, ικανοποιόντας ιδιαίτερα τον Έλληνα τεχνικό.

Σε ότι αφορά τα της προπόνησης αυτή αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με τον "μουστάκια" να χωρίζει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ και αρχικά τους ενημέρωσε για τον τακτική που θέλει να ακολουθούν στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Μπούρμπος και Πίτσος κάνοντας ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και τρέχοντας με ένταση για περίπου 45 λεπτά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ