ΟΦΗ

Απορρίφθηκε η ένσταση

Απορρίφθηκε η ένσταση
INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής απέρριψε την ένσταση του ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μανταδάκης: "Υπάρχει μέτωπο κατά του ΟΦΗ"

Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής απέρριψε την ένσταση του ΟΦΗ, κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα όσα συνέβησαν με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Βεζυρίδη.

Στην Κρητική ΠΑΕ πάντως δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι μιας και άμεσα θα προχωρήσουν σε έφεση της απόφασης προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση αναφέρει: " Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: Απέρριψε το αίτημα = προβολής βιντεοταινιών στο ακροατήριο. Απέρριψε ομοφώνως την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΦΗ λόγω ελλείψεως έννομου συμφέροντος.

Δέχθηκε κατά πλειοψηφία ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Κατά την άποψη της μειοψηφίας τα επεισόδια δεν ενέχουν το χαρακτήρα των εκτεταμένων αλλά των μεμονωμένων επεισοδίων.

Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα της 10-1-2011 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΕ ΟΦΗ. Διέταξε την κατάπτωση του κατατηθέντος παραβόλου στην διοργανώτρια αρχή (ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά του κύρους του αγώνα της 10-1-2011)".

Από εκεί και πέρα, για "μέτωπο κατά του ΟΦΗ από την ΕΠΑΕ" έκανε λόγο ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ντίνος Μανταδάκης, μιλώντας στον "Athletic Radio 104,2".

O άνθρωπος που εκπροσωπεί τον ΟΦΗ στις συνεδριάσεις της Football League αναφέρθηκε στην συνεδρίαση της Τρίτης, τα παιχνίδια σε βάρος του ΟΦΗ, το θέμα της αδειοδότησης και τις υποθέσεις Δημούτσου και Ψωμά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντίνος Μανταδάκης στον "Athletic Radio 104,2":

Mε το θέμα διαιτησία και την απόφαση καρατόμησης του Γιαννόπουλου τι έγινε; " Η συνεδρίαση της ΕΠΑΕ είχε κάποια θέματα ημερήσιας διάταξης. Δεν υπήρχε πουθενά το θέμα διαιτησία. Ξαφνικά ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα έθεσε θέμα αρχιδιαιτητή Γιαννόπουλου.

Παράπονα από την διαιτησία έχουμε λίγο-πολύ όλοι αλλά δεν γνωρίζαμε ότι θα τεθεί τέτοιο θέμα. Αιφνιδιαστήκαμε. Αντέδρασαν αρκετοί. Κάποιοι πρόεδροι δεν πήραν θέση. Κανείς δεν είπε ότι διαφωνεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η απόφαση είναι ομόφωνη. Δεν έγινε ψηφοφορία. Αυτά είναι τεχνάσματα".

Τι έγινε με τον κ. Αρβανιτίδη στην συνεδρίαση της ΕΠΑΕ; " Ο κ. Αρβανιτίδης πετάχτηκε και είπε ότι ο ΟΦΗ έκανε κακώς μεταγραφές από τη στιγμή που χρωστάει. Εκεί του έκανα επίθεση. Είδα ότι και κάποιοι άλλοι συμφώνησαν και απάντησα αναλόγως. Και τους είπα ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα για αυτό και έρχονται οι παίκτες".

Εντοπίζετε μια προσπάθεια να μπαίνουν συνεχώς τρικλοποδιές από την ΕΠΑΕ προς τον ΟΦΗ; " Δεν βλέπω μόνο τρικλοποδιές. Δεν βλέπω κανένα να είναι μαζί μας. Μπορεί 2-3 να είναι αδιάφοροι, αλλά οι υπόλοιποι είναι απέναντι μας.

Υπάρχει ένα μέτωπο κατά του ΟΦΗ στην αίθουσα αυτή της ΕΠΑΕ. Ο ΟΦΗ δεν έχει φίλους εκεί. Με τους περισσότερους από τους ανθρώπους αυτούς ο ΟΦΗ δεν έχει τίποτε κοινό. Ουτε προς τον τρόπο σκέψης, ούτε προς τον τρόπο λειτουργίας".

Με την αδειοδότηση τι γίνεται; " Καθορίστηκε ότι για να παίξουν οι ομάδες στα πλέι-όφ πρέπει να έχουν αδειοδότηση. Πρότεινα πρώτα η Επιτροπή να καθορίσει ποιες ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις και μετά να διεξαχθούν τα πλέι-όφ".

Με την υπόθεση Δημούτσο τι έγινε; " Δεν υπήρχε ποτέ απόφαση της ΕΠΑΕ για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ιωνικός για το θέμα αυτό. Ήταν σκόπιμη πληροφόρηση. Έχουμε κάποια υπόλοιπα σε κάποιους παίκτες τα οποία τα έχουμε βάλει σε ένα πλαφόν και προσπαθούμε να τα τακτοποιήσουμε.

Δεν μπορεί από αυτά να υπάρξει πρόβλημα διεξαγωγής σε κάποιο αγώνα του ΟΦΗ. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Είναι υπό έλεγχο τα περισσότερα από αυτά. Προβλήματα έχουμε, αλλά με πολύ κόπο προσπαθούμε να τα παλέψουμε".

Με την υπόθεση Ψωμά τι έγινε; " Έκανε προσφυγή και το πραγματικό ποσό που του οφείλαμε ήταν ένα ποσό τριών χιλιάδων ευρώ. Του καταθέσαμε τους μισθούς έστω και καθυστερημένα. Αξίωσε και άλλα ποσά τα οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν τα αποδέχεται. Ο παίκτης κατήγγειλε το συμβόλαιο του.

Και εμείς το ίδιο για αυτόν. Ο παίκτης μας διεμήνυσε ότι θέλει δίκη. Την ημέρα του αγώνα με την Καλλιθέα, εμείς ήμασταν στο δικαστήριο και δικάζαμε την υπόθεση Ψωμά. Θα κάνουμε έφεση στην απόφαση που βγήκε εκτός και αν επέλθει κάποια άλλη συμφωνία. Εμείς δεν θέλουμε ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει στην ομάδα".

Εκτιμάτε ότι ο Ψωμάς μπορεί να διεκδικήσει το συμβόλαιο του; " Δεν ξέρω. Έχουμε μια επαφή με τον δικηγόρο του και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ