ΟΦΗ

Ανοίγει και πάλι η θύρα 6

Ανοίγει και πάλι η θύρα 6
INTIME SPORTS

Μετά από αρκετά χρόνια ανοίγει και πάλι η θύρα 6 του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά από αρκετά χρόνια η θύρα 6 θα είναι και πάλι διαθέσιμη για τους φιλάθλους του ΟΦΗ, αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη (11/9) για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας αφού έλεγξαν τα έργα που έχουν γίνει και αφορούν την ασφάλεια στον πάγκο των φιλοξενούμενων, έδωσαν την συγκατάθεση τους για να διατεθούν εισιτήρια για την συγκεκριμένη θύρα.

Τα εισιτήρια που για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ πρόθεση της ΠΑΕ είναι η θύρα 6 να φιλοξενήσει παιδιά των ακαδημιών και αθλητές από τα υπόλοιπα τμήματα του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής.

Το πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια με μπάλα σε πολύ μικρό χώρο παρακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ