ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Το 1-0 μας αφήνει ελπίδες"

Αναστόπουλος: "Το 1-0 μας αφήνει ελπίδες"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την υπερπροσπάθεια των παικτών του, τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που του προέκυψαν, ενώ τόνισε πως ο ΟΦΗ έχει ελπίδες πρόκρισης.

Μπορεί ο ΟΦΗ να γνώρισε την ήττα στο τέλος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Έλληνας προπονητής, δεν έκρυψε πως το 1-0 αφήνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του, ενώ είπε και για τα προβλήματα που είχε πριν το ματς.

"Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμα πιο δύσκολο γιατί είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, αν δεν είσαι πειθαρχημένος, αν δεν έχεις πλάνο, δεν έχεις σχέδιο, τότε θα κινδυνεύσεις.

Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, από την αρχή με το που έγινε η κλήρωση. Για τη δική μου ομάδα ότι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα, το 1-0 μας αφήνει ελπίδες, όσες ελπίδες έχουμε για να το παλέψουμε στο "Γεντί Κουλέ".

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Από μία στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας. Φάνηκε ότι ο ΟΦΗ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και κυρίως στην άμυνα. Πώς αισθάνεσαι ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική και να επιδιώξει.

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Άλλο το σημερινό και άλλο μετά από 15 μέρες. Κάθε παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Αν παρασυρθείς, ίσως το πληρώσεις. Εμείς λοιπόν από τη στιγμή που θα γίνει το επόμενο παιχνίδι, θα το σκεφτούμε τι θα κάνουμε", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για το αν έχει τραυματισμό ο Μάντζιος: "Το είπα και πριν ότι είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, όπως ο Μπούρμπος, ο Γαλανόπουλος, ο Μάντζιος, ο τερματοφύλακάς μας. Τα παιδιά όμως έδωσαν το 200%. Ειδάλλως δεν έχεις τύχη όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης".

Για το αν ο ΟΦΗ έπαιξε για το 0-0: "Ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις ένα αποτέλεσμα. Αν δεν έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα γκολ, θα κινδυνεύσεις. Αν δεν είσαι πειθαρχημένος θα κινδυνεύσεις. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό.

Άλλο παιχνίδι στο Ηράκλειο, άλλο σήμερα, άλλο ήταν στο πρωτάθλημα, άλλο το 2-2, άλλο το φιλικό. Παιχνίδι με παιχνίδι διαφέρει. Δεν υπάρχει ομάδα που θα πάει να πει ότι πάει να πάρει ισοπαλία. Αν πας για ισοπαλία θα χάσεις".

Για το γεγονός πως το γκολ προήλθε από αντίπαλο αμυντικό: "Μας προβληματίζει το ότι δεχόμαστε γκολ συνεχώς από αμυντικούς. Είναι ένα θέμα που θα το λύσουμε εκ των έσω".

Γεωργίου: "Το στυλ μας είναι αμυντικό"

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Γεωργίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: "Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με τον προπονητή, ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση, κλειστήκαμε και δεχτήκαμε ένα γκολ από μία στημένη φάση. Γενικώς το διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Δεν νομίζω ότι πολλές ομάδες έρχονται στο Καραϊσκάκη για να παίξουν μπάλα.

Φεύγουμε πάντως με ένα σκορ που μας αφήνει ελπίδες για να παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Το 1-0 είναι ένα σκορ που μπορούμε κάτι να κάνουμε στο Ηράκλειο όπου είναι το σπίτι μας και η δύναμή μας. Σίγουρα ξέρουμε ότι αμυνθήκαμε, αλλά αυτό είναι το στυλ μας. Με κάποια αντεπίθεση θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ