ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια..."

Αναστόπουλος: "Ικανοποιημένος από την προσπάθεια..."
Νίκος Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επιμονή τους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο ΟΦΗ δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε στο πρώτο μέρος επισημαίνοντας, ωστόσο, πως οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

" Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως τα προβλήματά του. Η εικόνα του παιχνιδιού χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα στα πόδια του και με δύο σουτ να προηγηθεί με 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως έχουμε συνηθίσει με αποτέλεσμα να ασκήσουμε μια τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν μπορούσαμε με ένα από τα δύο δοκάρια ή σε κάποια φάση με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη ή με σουτ του Λόπεζ, ίσως το ματς θα είχε άλλη μορφή", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

" Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ο στόχος δεν αλλάζει. Το ξέρω πως είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές μας βγαίνει το παιχνίδι, άλλες όχι. Μπράβο στα παιδιά που παλέψανε το δεύτερο ημίχρονο και αν είχαμε και λίγο τύχη, θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Είχαμε και τον Κρέσιτς που ήταν σε εξαιρετική μέρα".

Συνεχίζοντας είπε: " Είχα πει ότι ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως από τα προβλήματα που έχει παραμένει ΠΑΟΚ. Εμείς δεν μπήκαμε στο ματς πολύ δυνατά, ειδικά αν πάρουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Καμιά ομάδα δεν παίζει και στα δύο ημίχρονα. Ούτε ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, είναι χρόνια μαζί αυτοί οι παίκτες και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες. Εντάξει δεν έγινε τίποτα, προχωράμε".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ