ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Είμαστε εδώ για να γράψουμε ιστορία"

Αναστόπουλος: "Είμαστε εδώ για να γράψουμε ιστορία"
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος βάζει ψηλά τον πήχη στον ΟΦΗ παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει στην ομάδα της Κρήτης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, μία ημέρα μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας επί του Παναιτωλικού, μίλησε στον "Sentra 103,3" για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους του ΟΦΗ.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Κάρολ, το ρόστερ του ΟΦΗ αλλά και τον επόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μέχρι τώρα πορεία: " Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι άθλος… Οι συνθήκες της δουλειάς μας είναι πάρα πολύ δύσκολες, αν αναλογιστούμε πως δεν έχουμε κάνει προετοιμασία και με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, μπορέσαμε και τα ξεπεράσαμε κι αν δεν υπήρχαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, τώρα, θα είχαμε 29 και όχι 23 βαθμούς. Στο Κύπελλο πετύχαμε μια σπουδαία πρόκριση επί ενός πολύ καλού αντιπάλου και νομίζω πως η νίκη μας θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη".

Για τους στόχους του ΟΦΗ: " Στόχος μας είναι να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θέλουμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο και όπου βγει. Με μία δύο τυχερές κληρώσεις μπορείς να φτάσεις ψηλά και να προχωρήσεις. Ο ΟΦΗ σαν νοοτροπία δεν έχει ταβάνι… Το οικονομικό βέβαια είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να βάζεις υψηλούς στόχους, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να γράψουμε ιστορία".

Για την επικείμενη μεταγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό: " Είμαι προπονητής, δεν είμαι παράγοντας… Αυτό το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση. Εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέω είναι ότι ο ΟΦΗ δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν παίκτη που θέλει να πάει ένα βήμα παραπάνω. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν το γνωρίζω, όταν γίνει επίσημο και η συμφωνία είναι έτοιμη να κλείσει, τότε θα το μάθω και θα πω τη γνώμη μου για το τι πρέπει να γίνει".

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: " Τα τρία τελευταία χρόνια γνωρίζετε όλοι την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Στην Κρήτη δεν είμαι μόνο προπονητής, αλλά και διαχειριστής κι άλλων καταστάσεων. Καλείσαι να λύσεις κι άλλα προβλήματα, πέραν του αγωνιστικού. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια που αφήνουν έξω από το γήπεδο τα εξωαγωνιστικά και κάποιες φορές που δεν τα καταφέρνουν είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεδομένου ότι είναι άνθρωποι κι όχι ρομπότ".

Για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο, τον Πανσερραϊκό: " Ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει παγίδες. Εχουμε τον πρώτο λόγο, εφόσον είμαστε σοβαροί και εφόσον δούμε τον Πανσερραϊκό σαν μεγάλη ομάδα. Όταν έρθει ο καιρός αυτού του ματς, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, με στόχο να γράψουμε ιστορία. Ο Πανσερραϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, το απέδειξε στην Ξάνθη και θα πρέπει να τον σεβαστούμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε… Ωστόσο, τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Λεβαδειακό'.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ