ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Θα παλεύουμε κάθε ματς"

Αναστόπουλος: "Θα παλεύουμε κάθε ματς"

Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει με την ΑΕΚ η οποία παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο

Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και παρότι δεν είναι ακόμα έτοιμη θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη και το ίδιο θα κάνει με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αυτό τόνισε ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, επισημαίνοντας πως η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Αναστόπουλου: "Ο ΟΦΗ είναι μια νέα ομάδα και λογικά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Είμαι όμως σίγουρος ότι από ματς σε ματς θα είμαστε καλύτεροι και θα βρούμε τον ρυθμό μας. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι δύσκολος καθώς ο αντίπαλος, παρά τα προβλήματα του, παραμένει ΑΕΚ.

Διαθέτει και αυτή μια νέα ομάδα, όπως κι εμείς, με διάθεση από πλευράς των παιδιών. Για τον ΟΦΗ σε κάθε ματς ο στόχος είναι μόνο η νίκη και με την λογική αυτή θα αντιμετωπίσουμε και τον αντίπαλο μας την Κυριακή. Θα παλεύουμε για το αποτέλεσμα και αν εμείς είμαστε όπως θέλουμε και μπορούμε, τότε θα τα καταφέρνουμε".

H ΤΖΕΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ

H ΤΖΕΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ

Η φάση είναι Χριστούγεννα

Με κυρίευσε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτό που τους αγαπάς όλους (ακόμη και τον ταξίαρχο), που κάνεις σαν δεκάχρονο, που ψωνίζεις σαν τρελός, που χλαπακιάζεις δίχως αύριο (γιατί, αλλιώς, ο όρος "τα κιλά των γιορτών" δεν θα είχε νόημα). Η φάση είναι Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά!

ΠΟΤΑ

ΠΟΤΑ

Και οι 6 πρώτοι φιναλίστ του World Class είναι υπέροχοι

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού και έξι ονόματα του bartending πήραν το εισιτήριο για τον ελληνικό τελικό. Ο δρόμος προς το Κέιπ Τάουν θα είναι μακρύς.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κάθε μέρα, η ίδια μέρα. Αλήθεια, πώς είναι να μην γνωρίζεις τι θα πει γιορτές; To ΝΕWS 247 δίπλα στα επαγγέλματα που και φέτος θα κάνουν ρεβεγιόν εν ώρα εργασίας. Φωτογραφίες: sooc.gr

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

O Rémi Gaillard τα βάζει με τους κυνηγούς και εκδικείται για τους ταράνδους

Ο Rémi εκδικείται τους κυνηγούς που σκοτώνουν τους ταράνδους του Αγίου Βασίλη (Vids)

comments powered by Disqus
 
 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
ΟΦΗ