ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Ο ΟΦΗ θα πετύχει τους στόχους του"

Αναστόπουλος: "Ο ΟΦΗ θα πετύχει τους στόχους του"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστασόπουλος επαίνεσε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και αποφασισμένος να παλέψει με την ομάδα του εξαντλώντας κάθε πιθανότητα, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής των γηπεδούχων απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην επίτευξη δύο γρήγορων γκολ στα δύο ημίχρονα, αλλά και στην κόπωση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το μικρό ρόστερ.

Αρχικά, ο Αναστόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ σε κάθε παιχνίδι και εξήγησε την ήττα: "Για ένα ακόμα ματς καταθέσαμε ψυχή και ότι είχαμε και δεν είχαμε. Μέχρι 70 λεπτά που αντέξαμε και είχαμε δυνάμεις ήμασταν πάρα πολύ καλοί και επικίνδυνοι στους αιφνιδιασμούς. Δεχθήκαμε 2 κρύα γκολ. Όταν τα δέχεσαι και με τον Παναθηναϊκό δυσκολεύει και το πράγμα. Στο πρώτο βάλαμε την μπάλα κάτω ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο είχαμε αυτό το κρύο γκολ με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε".

Κατόπιν, έστειλε το μήνυμα ότι όσοι και αν μείνουν στην ομάδα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο: "Δεν το παρατήσαμε είχαμε την ευκαιρία με τον Τζορτζ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία και με τον τραυματισμό του Μονιάκη και βάζοντας παίκτη που δεν παίζει σε αυτή την θέση προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Nομίζω πως εγώ αλλά και ο κόσμος χαίρεται να βλέπει αυτά τα παιδιά. Για 70 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και δυνατά με τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Την Κυριακή θα είμαστε όσοι είμαστε και θα πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας. Και 11 να είμαστε και 12".

Ακόμα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη του: "Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Θα πω και θα κλείσω με αυτό που είπα τις προηγούμενους μέρες. Η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Εγώ λέω αυτά που είναι".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ