ΟΦΗ

Ανανέωσε στον ΟΦΗ ο 41 ετών Κιάσσος

Ανανέωσε στον ΟΦΗ ο 41 ετών Κιάσσος
Κιάσσος, ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κιάσσος σε ηλικία 41 ετών συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ο αειθαλής μεσοαμυντικός ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, με τον οποίο θα παίξει στη Football League.

Για έναν ακόμα χρόνο θα μείνει στον ΟΦΗ ο Κώστας Κιάσσος. Ο 41 ετών μεσοαμυντικός (γεννημένος στις 13/12/1975) έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου και η νέα σεζόν θα τον βρει εκ νέου με τα "μελανόλευκα".

O Kιάσσος αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ, ήταν απο τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του ΟΦΗ απο την Γ' Εθνική στην Football league και με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά. Τη Δευτέρα (27/1) το πρωί υπέγραψε την συμφωνία του και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα:

Ανανέωσε στον ΟΦΗ ο 41 ετών Κιάσσος

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι απο τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Super League. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά".

Σημειώνεται ότι την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ έχει υπογράψει και ο Μανόλης Μπολάκης. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και έβαλε τη... τζίφρα του σε τριετή συνεργασία. "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη. Είχα πεί και πέρσι τέτοιο καιρό, ότι μένω στην ομάδα, γιατί θέλω να αγωνιστώ ξανά με αυτήν στην Super League.

Φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Football league και εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή, να μιλάμε για την άνοδο του ΟΦΗ στην Super League" δήλωσε ο Μπολάκης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ