ΟΦΗ

Ανάμεσα σε Νιόπλια και Τσιώλη στον ΟΦΗ

Ανάμεσα σε Νιόπλια και Τσιώλη στον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Το βάρος στο νέο τεχνικό της ομάδας έχουν ρίξει οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει ο διάδοχος του Δερμιτζάκη.

Ο χρόνος πιέζει την διοίκηση του ΟΦΗ για τη συμφωνία με τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει γνωστό ποιος από τους Νιόπλια και Τσιώλη θα είναι ο νέος προπονητής των Κρητικών, εκτός εάν γίνει έκπληξη με τρίτο πρόσωπο.

Ο Νίκος Νιόπλιας συναντήθηκε με τον Μάνθο Πουλιδάκη και του εξέφρασε τον ενδοιασμό του σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου. Μερίδα φιλάθλων δεν τον θέλει λόγω της παλαιότερης παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και ο πρώην τεχνικός της εθνικής Κύπρου δεν επιθυμεί να προκαλέσει διχασμό.

Σχετικά με τον Σάκη Τσιώλη, έχει γίνει η πρώτη διερευνητική επαφή στην οποία δεν ήταν αρνητικός να αναλάβει τον ΟΦΗ. Οι επαφές δεν είχαν προχωρήσει περισσότερο, καθώς ο χαμός του αδερφού του Καρδιτσιώτη τεχνικού έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά του. Πλέον ο Τσιώλης περιμένει συγκεκριμένη πρόταση για να αποφασίσει.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ