ΟΦΗ

Ανακοίνωσε τον Όγιος ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε τον Όγιος ο ΟΦΗ

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μάικλ Όγιος για μονοετές συμβόλαιο προχώρησε ο ΟΦΗ. "Ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή", τόνισε μεταξύ άλλων ο 21χρονος επιθετικός.

"Κρητικός" και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης ο Μάικλ Όγιος, ο οποίος υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο, με την διοίκηση του ΟΦΗ να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο 22χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Εστουδιάντες από το 2007 ενώ έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής U-20.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΟΦΗ και στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις και πρόσθεσε:

Ανακοίνωσε τον Όγιος ο ΟΦΗ

"Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ που έχω μάθει και έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο Ηράκλειο και στην ομάδα".

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ