ΟΦΗ

Αμφίβολος ο Σίσιτς για το ΟΑΚΑ

Αμφίβολος ο Σίσιτς για το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Πρόβλημα προέκυψε στον ΟΦΗ με την συμμετοχή του Σίσιτς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην αποστολή

Με ένα ξαφνικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ την Παρασκευή (24/2) ενόψει της κυριακάτικης εξ αναβολής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο Μίρνες Σίσιτς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έκανε υπέρηχο που έδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό.

Ο Σλοβένος στην προπόνηση έτρεξε μόνος του και το Σάββατο (25/2) θα ξεκαθαρίσει αν ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Επίσης, ο Παπουλής ο οποίος και αυτός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία, ενώ ο Μάντζιος που έχει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Παρασκευής αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής, αλλά και δίτερμα με περιοριστικούς όρους.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα, στην οποία δεν θα είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι ι Κάλαιτζιτς και Καμπάνταης

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ