ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τέλος ο Χατζάρας από την Νίκη Βόλου

Τέλος ο Χατζάρας από την Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου αποτελεί ο Γιώργος Χατζάρας μετά από τέσσερα παιχνίδια στην άκρη του πάγκου της

Η ήττα της Νίκης Βόλου από την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" έφερε και το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Χατζάρα.

Ο 60χρονος τεχνικός είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έμεινε ούτε έναν μήνα στην ομάδα του Βόλου καθώς βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της για τέσσερα παιχνίδια έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Χατζάρα ανέφερε: " Με απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, απομακρύνεται από τη θέση του προπονητή του Συλλόγου ο Γιώργος Χατζάρας. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή, αναλαμβάνει ο Κώστας Γρηγοριάδης".

Κι όσον αφορά τον διάδοχό του; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μεταξύ αυτών που προβάλουν ως βασικοί υποψήφιοι είναι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ενώ στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης Βόλου και όχι μόνο υπάρχει θέλω επιστροφής του Λεωνίδα Μπίλη.

Του μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας του Βόλου ως συνεργάτη του Στέλιου Μανωλά που μάλιστα είχε φροντίσει να παραμείνει μέχρι την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Μάλιστα επί της παρουσίας του ως διδύμου με τον Μανωλά η Νίκη Βόλου είχε καταφέρει να φλερτάρει με την πρώτη τριάδα που ισοδυναμεί με τις τρεις απευθείας θέσεις της ανόδου στην Super League.

Ακόμη επί της παρουσίας τους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχανε γίνει και οι όποιες κινήσεις αποδεσμεύσεων ή ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ της Νίκης Βόλου.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ