ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ταμπάκης: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"

Ταμπάκης: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την εστία της Νίκης Βόλου κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει τον Παναθηναϊκό και τονίζει ότι το συναίσθημα θα είναι περίεργο.

Για ένα πολύ περίεργο παιχνίδι προετοιμάζεται ο Αλέξανδρος Ταμπάκης καθώς την Κυριακή θα υπερασπιστεί την εστία της Νίκης Βόλου κόντρα στην ομάδα στην οποία ανήκει τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός κίπερ μίλησε για ένα δύσκολο και περίεργο συναισθηματικά παιχνίδι για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάμε με καλύτερη ψυχολογία και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι ήττες δεν είναι ό,τι καλύτερο, ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια ο κόσμος να είναι κοντά μας.

Είναι περίεργο συναίσθημα, παίζω όμως για τη Νίκη και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να αποδεικνύω ότι είμαι εδώ και έτοιμος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως είπα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Μας έχει δώσει ψυχολογία ο νέος τεχνικός και όλα θα πάνε καλά».

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ