ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου 0-1

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου 0-1

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 του Ρήγα Φεραίου σε φιλικό για καλό σκοπό δείχνοντας δυο πρόσωπα στην αναμέτρηση ενώ ο Λάουξ έκανε το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος σε όλο το δεύτερο μέρος.

Δυο πρόσωπα έδειξε στο φιλικό στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο η ομάδα της Νίκης Βόλου η οποία παρά το γεγονός ότι επικράτησε με 1-0 ικανοποίησε με την απόδοση της μόνο στο δεύτερο μέρος. Ο Βλουτ έβαλε τις φωνές στους παίκτες του στην διάρκεια του πρώτου μέρους ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στην μάχη και τους Λάουξ και Σωτηράκου οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει μόλις μια προπόνηση.

Το φιλικό έγινε για καλό σκοπό καθώς τα μισά έσοδα από την αναμέτρηση δόθηκαν στην "Φλόγα" ενώ το ματς παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 φίλοι των δυο ομάδων.

Στο πρώτο μέρος η εικόνα της ομάδας της Νίκης ήταν κακοί και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για ένα γκολ. Καθώς στο 25’ δυνατό σουτ του Σπαθή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ταμπάκης σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση ο ίδιος παίκτης σούταρε ξανά, με τον τερματοφύλακα της Νίκης να μπλοκάρει. Στο 44’ είχαμε νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με διαγώνιο σουτ του Γουτούλη εκτός περιοχής το οποίο όμως έφυγε λίγο άουτ.

Η Νίκη Βόλου ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και στο 55’ μακρινό σουτ του Λάουξ απέκρουσε ο Τσουμπέκος και η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι, στο 57’ σουτ του Γιαννιτσάνη έφυγε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 58’ και σουτ του Σταμπολζίεφ.

Στο 66' πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά του Μουζακίτη, ο Αργύρης με κεφαλιά με ευκολία σκόραρε.

Η Νίκη είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 74’. Μετά από συρτή σέντρα του Μουζακίτη και σουτ στην κίνηση του Σταμπολζίεφ, ο Τσουμπέκος όμως έδειξε σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 83’ από κόρνερ του Μέτσε και σουτ του Λάουξ στην κίνηση, βρήκε την μπάλα ενστικτωδώς με το κεφάλι ο Κορέτα και αυτή χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος στο 90’ ο νεαρός Μέτσε έκανε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Τσουμπέκος.

Οι συνθέσεις:

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ:Τσουμπέκος, Γουτούλης (46’ Χατζηαθανασίου), Σπαθής (75’ Γκάμπας), Γούτσιος, Βουραζέρης (73’ Ρέβης), Χατζής, Αλεξίου (73’ Καψιώχας υπό δοκιμή), Ζενούνι (46’ Μπακάλης), Κεμάλι (46’ Μπήκας), Τσίπι (46’ Γάρος), Ρηγίνος (46’ Μιχολίτσης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:Ταμπάκης, Τσουκάνης (46’ Σωτηράκος), Μαχλελής, Ίβενς (65’ Αργύρης), Καρασαλίδης (46’ Αργυρίου), Αναστασόπουλος (46’ Λάουξ), Μέτσε, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης (46’ Κορέτα), Γιαννιτσάνης, Σκούρτης (46’ Σταμπολζίεφ)

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ