ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ηττήθηκε στο φιλικό από την Τορπέντο η Νίκη

Ηττήθηκε στο φιλικό από την Τορπέντο η Νίκη

Η Νίκη Βόλου έδειξε σημάδια βελτίωσης στο φιλικό με την Τορπέντο αλλά γνώρισε και πάλι την ήττα καθώς δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Γουίλιαμ Βλούτ στο φιλικό της Παρασκευής κόντρα στην Τορπέντο παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές καθώς θέλησε να ξεκουράσειαρκετούςπαίκτες.

Η Νίκη έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο . Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της νίκης και να επικρατήσουν με 1-0.

Στο9'σέντρα του Σωτηράκου, κεφαλιά του Σκούρτη, η μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο17'οΜουζακίτης βγήκε ωραία από αριστερά, έκανε τη σέντρα αλλά ο Ροτζέριο δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυνόμενοι της Τορπέντο.

Ηττήθηκε στο φιλικό από την Τορπέντο η Νίκη

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μιρζόφ έπιασε το δυνατό σουτ με τον Ταμπάκη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 27' σε σουτ του Σκούρτη η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Νικλητσιώτη, ο οποίος έκανε το πλασέ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ηττήθηκε στο φιλικό από την Τορπέντο η Νίκη

Στο 45' ωραία σέντρα του Νικλητσιώτη, ο οποίος έβγαλε μόνο του τον Σκούρτη απέναντι από τον Ζεβνόφ αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 53' ο Σούρτης γύρισε ωραία το σώμα του έκανε και το σουτ αλλά ο Μπουτάκοφ μπλόκαρε.

Ηττήθηκε στο φιλικό από την Τορπέντο η Νίκη

Στο 56' σε μια αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Νίκης ο Σαλούγκιν με συρτό σουτ διαμόρφωσε το 0-1. Στο 61' ο Κορέτα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κοτσαρίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Νίκη Β:Ταμπάκης, Σωτηράκος (59' Τσουκάνης), Παπουτσογιανόπουλος (46' Αργυρίoυ), Αργύρης, Καρασαλίδης, Λάουξ (70' Αναστασόπουλος), Κοτσαρίδης, Ροτζέριο(75' Γιαννιτσάνης), Νικλητσιώτης (46' Κορέτα), Μουζακίτης, Σκούρτης (59' Σταμπολζίεφ).

Τορπέντο:Ζεβνόφ (46' Μπουτάκοφ), Κατσαλάποφ, Ταρακάνοφ (46' Κνιάζεφ), Νοβοσέλτσεφ, Φομίν (46' Νταβίντοφ), Στεκλόφ,Πουτίλο, Κομπάροφ, Μιρζόφ (46' Πούγκιν), Κοκότσκα, Βιέιρα.

Διαιτητής:Στυλιάρας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί:Μαγιάννης (Άρτας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)

4ος:Σκουλάς (Θεσσαλίας)

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ