ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (26/11, 13.00) ο Ανδρέας Πάτσης προγραμμάτισε έκτακτη συνέντευξη, στην οποία θα τοποθετηθεί αναφορικά με το μέλλον του στη Νίκη Βόλου.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ θα παραχωρήσει ο Ανδρέας Πάτσης, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του όσον αφορά στην παραμονή του ή όχι στη Νίκη Βόλου.

Αυτό γνωστοποιήθηκε επισήμως από τους Θεσσαλούς το πρωί της Δευτέρας (24/11). Νωρίτερα ο μεγαλομέτοχος των ''κυανόλευκων'' μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος ερωτώμενος για τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: ' 'Σε βάθος χρόνου βλέπετε ότι το ποδόσφαιρο είναι σε μία πτωτική πορεία. Δεν ξέρω αν το θέλουν και άλλοι αυτό. Είτε είναι ΜΜΕ, δημοσιογράφοι ή οτιδήποτε άλλο.

Αν δεν ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, δεν καθορίσουμε τους όρους και τους κανόνες, πώς θα έρθουμε σε μία τέτοια συζήτηση. Από μία τέτοια βάση πρέπει να έρθουμε όλοι σε επικοινωνία. Οι σύλλογοι συμμετέχουν σε έναν συνεταιρισμό. Όλοι μαζί πρέπει να αναδείξουμε τα καλά μας στοιχεία και μετά να δούμε μία επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο πάτος του πηγαδιού έχει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα προϊόν. Αν χειριζόμαστε ένα προϊόν που δεν είναι τίποτα, τότε τι θα το κάνουμε''.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ