ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δουλειά στην τακτική από Τζαναβάρα

Δουλειά στην τακτική από Τζαναβάρα

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για τους παίκτες της Νίκης Βόλου με τον προπονητή του συλλόγου να δίνει έμφαση στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία.

Η πρώτη νίκη της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα επί του Πανθρακικού επανέφερε όπως είναι λογικό τα χαμόγελα στην ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα αλλά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με σκοπό να υπάρξει και συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Για τον λόγο αυτό ο νέος τεχνικός του συλλόγου είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση για την Τρίτη στην οποία δούλεψε πολύ στην τακτική σε άμυνα και επίθεση θέλοντας η ομάδα του να παρουσιάζει ολοένα και καλύτερο πρόσωπο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Σήμερα (21/10) οι "κυανόλευκοι" προπονήθηκαν δύο φορές. Το πρωί στις 9 έδωσαν ραντεβού στο Πανθεσσαλικό όπου έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στη συνέχεια δούλεψαν αρκετή ώρα με βάρη στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα στις 5, η προπόνηση συνεχίστηκε στο γήπεδο των Καναλίων όπου δόθηκε βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, με τονΠαναγιώτη Τζαναβάρα να δουλεύει τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη.

Στην πρωινή προπόνηση ο Κέις Λάουξο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο,έκανε ορισμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση.

Αύριο (22/10) η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί, στο γήπεδο των Καναλίων".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ