ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δαλούκας: "Κερδίζετε ή δεν πληρώνεστε"

Δαλούκας: "Κερδίζετε ή δεν πληρώνεστε"

Διαβάστε τις απίστευτες δηλώσεις του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα ο οποίος είπε στον "αέρα" πως αν οι παίκτες του δεν πάρουν την πρώτη θέση δεν θα ξαναπληρωθούν!

Η κατάσταση στην Νίκη Βόλου είναι δύσκολη, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά από δηλώσεις ποδοσφαιριστών στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star FM.

Μάλιστα οι παίκτες της Νίκης έκαναν αποχή από τις προπονήσεις με σκοπό να πιέσουν διάφορες καταστάσεις.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο είναι η απάντηση από την πλευρά της διοίκησης της Νικη Βόλου, που ήρθε από τα χείλη του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως οι παίκτες ή θα φτάσουν στην πρώτη θέση ή δεν θα πληρωθούν, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Απόσπασμα από τα όσα είπε ο Γιώργος Δαλούκας στον Blue Star FM

"Σε προηγούμενη ομιλία μου στους παίκτες είπα ότι αν δεν ανεβούν στην πρώτη θέση, δεν πρόκειται να ξαναπληρωθούν. Πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να αμείβεται ανάλογα με το τι προσφέρει. Είναι η πρώτη χρονιά που οι ομάδες δεν έχουν πάρει επιχορηγήσεις.

Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι ο Δαλούκας, πρέπει να το πουν. Μετά λύπης μου δεν είναι ο Δαλούκας. Δηλαδή το πρόβλημα της Νίκης είναι το τελευταίο ενάμιση μήνα; Δε θέλω να κάνω κριτική στους παλιότερους. Όλοι έχουν προσφέρει και όλοι έχουν κάνει λάθη. Σκοπός είναι να ανέβουμε κατηγορία. Είναι φέτος μια τεράστια ευκαιρία", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο προπονητής θα έρθει αύριο και θα έχουμε μία κουβέντα. Μίλησα και με τους παίκτες. Θα ερχόμουν και αν ήμουν μακριά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους εγώ την ομάδα τη βλέπω σαν την οικογένειά μου. Έχω δέσιμο μ’ αυτά τα παιδιά. Κάποιοι είπαν ότι τα παιδιά δεν ήρθαν προς το μέρος μου να πανηγυρίσουν. Όμως τα παιδιά ήρθαν.

Απλώς οι ρόλοι πρέπει να γίνουν λίγο πιο διακριτοί. Προβλήματα έχουμε γενικότερα στην Ελλάδα. Ούτε εμείς θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα ετών που υπάρχει στη Νίκη ούτε οι ποδοσφαιριστές το δικό τους οικονομικό πρόβλημα. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ".

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ