ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απονομή κυπέλλου στο φιλικό με την ΑΕΚ

Απονομή κυπέλλου στο φιλικό με την ΑΕΚ

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή 17 Αυγούστου, θα γίνει η τελετή απονομής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Football League την περίοδο 2013-2014.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ, θα γίνει η τελετή απονομής του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-2014, από τη θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

"Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται πως την Κυριακή (17/8), αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα γίνει η τελετή απονομής του Kυπέλλου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματοςFootball LeagueΟΠΑΠ2013-2014.

Νωρίτερα θα γίνει βράβευση του Προέδρου τηςFootball LeagueΟΠΑΠ κ. Σπύρου Καλογιάννη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και του Α.Σ "Πύρασος Νέας Αγχιάλου, για την άνοδο στηFootball League 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:45Βράβευση ΠροέδρουFootball League ΟΠΑΠκ. Σπύρου Καλογιάννη, για την προσφορά του στο ελληνικόποδόσφαιροκαι βράβευση του Α.Σ "Πύρασος Νέας Αγχιάλου" για την άνοδο της ομάδας στηFootball League 2.

19:00Φιλικός αγώνας Νίκη Β. - ΑΕΚ

20:55Μουσικόevent

21:00Απονομή κυπέλλου"

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ