ΜΙΛΑΝ

Τόρες: "Τιμή να φορέσω τη φανέλα με το Νο 9"

Τόρες: "Τιμή να φορέσω τη φανέλα με το Νο 9"

Την επιθυμία του να μπει στην ιστορία της Μίλαν εξέφρασε κατά την παρουσίασή του ο Φερνάντο Τόρες, ενώ τόνισε πως ο Ιντσάγκι θα τον βοηθήσει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

"Είναι τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα με το Νο 9 που στο παρελθόν έχουν φορέσει οι Φαν Μπάστεν, Γουεά και Ιντσάγκι.

Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο για να παίξω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπω και εγώ στην ιστορία αυτού του συλλόγου", τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους "ροσονέρι" ο Ισπανός επιθετικός, και πρόσθεσε:

Τόρες: "Τιμή να φορέσω τη φανέλα με το Νο 9"

"Έχω τεράστια θέληση να μάθω από τον κύριο Ιντσάγκι, ήταν μεγάλος παίκτης και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου.

Αισθάνομαι τυχερός όταν σκέφτομαι όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από εδώ, κυρίως τους επιθετικούς. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω ξεχωριστός.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παλέψει για να κατακτήσει τίτλους. Όλοι θέλουμε να έχουμε από τώρα επιτυχίες ή από τη νέα σεζόν, ο μίνιμουμ στόχος είναι να επιστρέψουμε στην Ευρώπη".

Αναφορικά με το αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί σε ένα νέο πρωτάθλημα αλλά και ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από τον Φίλιπο Ιντσάγκι, είπε:

Τόρες: "Τιμή να φορέσω τη φανέλα με το Νο 9"

"Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω προβλήματα με τη μεταγραφή μου από την Αγγλία στην Ιταλία. Ο Γιορέντε τα πήγε περίφημα πέρυσι, μακάρι να τα πάω και εγώ καλά με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Μουρίνιο μου έδωσε ευχές και του τις ανταποδίδω, πέρυσι έμαθα πάρα πολλά από εκείνον και εύχομαι μία ημέρα να ξαναβρεθούμε στην ίδια ομάδα.

Τον Ιντσάγκι τον έχουμε γνωρίσει όλοι ως παίκτη, τώρα έχει την αποστολή να προπονήσει ομάδα στη Serie A. Το κάνει με το ίδιο πάθος που είχε και ως παίκτης.

Πιστεύω ότι θα μου βγάλει τον καλύτερο εαυτό. Με ήθελε, με ρώτησε αν ήθελα αν έρθω στη Μίλαν και αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση".

Τόρες: "Τιμή να φορέσω τη φανέλα με το Νο 9"

Από την πλευρά του ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον "Ελ Νίνιο": "Ο Τόρες έχει κατακτήσει τα πάντα τόσο με την εθνική ομάδα της χώρας του όσο και με τους συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί.

Ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, κόσμου, των πάντων. Το νέο Νο 9 της Μίλαν έχει μία έξοχη καριέρα πίσω του. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε το 2004 από την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δεν προχώρησε το θέμα.

Επιτέλους είναι τώρα εδώ μετά από 10 χρόνια φλερτ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάει πολύ καλά στη Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ