ΜΙΛΑΝ

Τόρες ο αντί-Μπαλοτέλι!

Τόρες ο αντί-Μπαλοτέλι!

Ο Φερνάντο Τόρες πέρασε στο... σπριντ τον Τζάκσον Μαρτίνες και φαντάζει τώρα το φαβορί για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ στη Μίλαν. Διαβάστε το story.

Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Πόρτο απομάκρυναν την περίπτωση του Τζάκσον Μαρτίνες από τη Μίλαν, όμως ο ιταλικός σύλλογος δεν ρίχνει λευκή πετσέτα στην προσπάθεια να αποκτήσει φορ ολκής και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην pole position βρίσκεται πλέον ο Φερνάντο Τόρες.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", η Μίλαν βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για να αποκτήσει τόσο τον Τόρες όσο και τον Φαν Χίνκελ, με τους Λονδρέζους από την πλευρά τους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνεισφέρουν στο να καλυφθεί το τεράστιο συμβόλαιο του "Ελ Νίνιο" (8.000.000 ευρώ το ετήσιο κασέ του).

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως οι "ροσονέρι" είναι κοντά στο να αποκτήσουν και τους δυο ποδοσφαιριστές καθώς "ο Γκαλιάνι θέλει να τους κάνει δώρο στον Ιντσάγκι μέχρι την Πέμπτη ώστε ο Σούπερ Πίπο να τους έχει στη διάθεσή του από την πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος κιόλας κόντρα στη Λάτσιο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ