ΜΙΛΑΝ

Το ξεχωριστό ευχαριστώ του Λόπεθ στη Ρεάλ

Το ξεχωριστό ευχαριστώ του Λόπεθ στη Ρεάλ

Ανοιχτή επιστολή προς την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία ευχαριστεί τον σύλλογο της καρδιάς του αλλά και τους Μουρίνιο-Αντσελότι έστειλε ο νέος γκολκίπερ της Μίλαν, Ντιέγκο Λόπεθ.

Ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι επίσημα παίκτης της Μίλαν από το απόγευμα της Τετάρτης όμως δεν ξέχασε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα που αγωνίστηκε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, και έστειλε ανοιχτή επιστολή θέλοντας να ευχαριστήσει τους Μαδριλένους για τα όσα έζησε στο "Μπερναμπέου".

"Πριν από 32 χρόνια γεννήθηκα σε ένα μικρό χωριό στην επαρχία της Λούγκο, Παραδέλα. Ονειρευόμουν να γίνω κάποια ημέρα ποδοσφαιριστής, όμως δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι κάποια ημέρα θα έπαιζα για τον σύλλογο της καρδιάς μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι κάτι για το οποίο θα είμαι πάντα υπερήφανος. Για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, που μου έδωσε την ευκαιρία να υπερασπιστώ αυτό το σήμα.

Για έναν παίκτη που βρέθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου, το να επιστρέφει στον ίδιο σύλλογο είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα.

Ευχαριστώ δύο σπουδαίους τεχνικούς (Ζοζέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι) και τα αντίστοιχα επιτελεία τους για την εμπιστοσύνη τους, για όλα όσα έμαθα από αυτούς, για το ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να συναγωνιστώ...

Και φυσικά, πολλά ευχαριστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που έχει εξαπλωθεί σε κάθε σημείο του κόσμου.

Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Για όλα αυτά μπορώ να πω με υπερηφάνεια ότι κάθε λεπτό που πέρασα στη Ρεάλ ήταν σαν ένα θεόσταλτο δώρο από τους ουρανούς.

Μέχρι το τέλος, είμαστε Ρεάλ! Από έναν οπαδό της Ρεάλ. Ντιέγκο Λόπεθ".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ