ΜΙΛΑΝ

Τιμωρία ενός ματς στον Μπάκα

AC Milan's Carlos Bacca reacts after missing a penalty during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Carlos Bacca reacts after missing a penalty during a Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Κάρλος Μπάκα ήταν έξαλλος μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μίλαν με πέναλτι στο 97' και το πλήρωσε με τιμωρία, έτσι οι "ροσονέρι" θα τον στερηθούν στο ματς με την Τζένοα

Η Μίλαν θα υποδεχτεί το Σάββατο την Τζένοα στο "San Siro" με στράικερ τον Τζανλούκα Λαπαντούλα, καθώς ο Κάρλος Μπάκα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός ματς από την ιταλική ομοσπονδία.

Την περασμένη Κυριακή η Γιουβέντους νίκησε 2-1 τη Μίλαν στο Τορίνο με πέναλτι στο 97ο λεπτό από τον Πάουλο Ντιμπάλα. Το πέναλτι έγινε αφού είχαν ολοκληρωθεί τα λεπτά των καθυστερήσεων και ήταν αμφισβητούμενο.

Ο Κολομβιανός επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή στην φυσούνα και μάλιστα τον συγκράτησε ο προπονητής του, Βιντσέντσο Μοντέλα, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με τον Χοσέ Σόσα, έτσι και αυτός τιμωρήθηκε και δεν θα παίξει κόντρα στην Τζένοα.

Ο Μπάκα θα πληρώσει και πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ η Μίλαν θα πληρώσει 5.000 ευρώ επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ