ΜΙΛΑΝ

"Τιμητικό το ενδιαφέρον της Νάπολι για Ελ Σαραουί"

"Τιμητικό το ενδιαφέρον της Νάπολι για Ελ Σαραουί"

Πιστός στη Μίλαν παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι είναι ο Στεφάν Ελ Σαραουί σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους "παρτενοπέι".

Την περίπτωση του Στεφάν Ελ Σαραουί φέρεται να εξετάζει η Νάπολι μετά την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει για τον Έντινσον Καβάνι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με αυτή την αφορμή ο ατζέντης του Ιταλού επιθετικού ξεκαθάρισε πως είναι πολύ τιμητικό να έχει προσελκύσει ο πελάτης του το ενδιαφέρον του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προέδρου της Νάπολι, ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως ο Ελ Σαραουί δε σκέφτεται να αποχωρήσει από το Μιλάνο.

"Είναι πραγματικά τιμητικό, επειδή μιλάμε για έναν πρόεδρο που διευθύνει έναν μεγάλο σύλλογο και μετράει πολύ η άποψή του. Ωστόσο, φαίνεται πως η Μίλαν έκανε μία επένδυση σε αυτή την ομάδα διαλέγοντας τον δρόμο της ανανέωσης.

Η Μίλαν ανοικοδομήθηκε και σχεδιάζει να κρατήσει τους νεαρούς παίκτες, γεγονός που αποδεικνύεται και από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε (ο Ελ Σαραουί) πριν έναν χρόνο, το οποίο εκπνέει το 2018".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ