ΜΙΛΑΝ

Θετικός για Μίλαν ο Γουίλσιρ

Bournemouth's Jack Wilshere during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Bournemouth's Jack Wilshere during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

"Ζεστός" εμφανίζεται ο Τζακ Γουίλσιρ στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και δύσκολα θα συνεχίσει στην Άρσεναλ, ύστερα απ' το τέλος του δανεισμού του στην Μπόρνμουθ.

Θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν απ' το ερχόμενο καλοκαίρι, εμφανίζεται ο Τζακ Γουίλσιρ. Ο 24χρονος μέσος δεν σκέφτεται να παραμείνει στην Άρσεναλ κι ο ιταλικός σύλλογος φαντάζει ιδανική περίπτωση για τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος έχει δοθεί δανεικός στην Μπόρνμουθ απ' το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές στην Premier League, ενώ έχει μοιράσει δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τη Sun, η φυγή του απ' την Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Αρσέν Βενγκέρ να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, καθώς η σχέση των δύο δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Επίσης, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει προτείνει στον Γουίλσιρ να μετακομίσει στο Μιλάνο και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Υπενθυμίζουμε ότι κι ο ίδιος αγωνίστηκε εκεί, καταγράφοντας 29 συμμετοχές στη Serie A, ερχόμενος ως δανεικός απ' τους Los Angeles Galaxy.

Πάντως, λόγο σε επικείμενη μεταγραφή έχουν και οι "κανονιέρηδες", μιας και η συνεργασία τους με τον Γουίλσιρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Βέβαια, δεν αποκλείεται οι "ροσονέρι" να επιχειρήσουν να τον πάρουν στο "San Siro" αρχικά ως δανεικό, κι εν συνεχεία να τον υπογράψουν ως ελεύθερο.

Ο Τζακ Γουίλσιρ πραγματοποίησε ντεμπούτο με την Άρσεναλ στην ηλικία των 16 ετών και 256 ημερών κι έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα των Λονδρέζων στην Premier League.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ