ΜΙΛΑΝ

Τέλος και επίσημα ο Κακά απο τη Μίλαν

MILAN, ITALY - MAY 18:  Kaka of AC Milan in action during the Serie A match between AC Milan and US Sassuolo Calcio at San Siro Stadium on May 18, 2014 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - MAY 18: Kaka of AC Milan in action during the Serie A match between AC Milan and US Sassuolo Calcio at San Siro Stadium on May 18, 2014 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Τη λύση της συνεργασίας με τον Κακά γνωστοποίησε επίσημα η Μίλαν. Υπογράφει στην Ορλάντο Σίτι εντός της ημέρας ο Βραζιλιάνος, ο οποίος όμως θα παίξει για έξι μήνες δανεικός στη Σάο Πάουλο!

Το τυπικό μέρος της αποχώρησης του Κακά από τη Μίλαν ολοκλήρωθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τους "ροσονέρι" να ανακοινώνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Όσο για τον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό του 32χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού αυτός θα είναι η Ορλάντο Σίτι (MLS) με την "Gazzetta dello Sport" να αναφέρει μάλιστα πως ο Κακά θα φτάσει το βράδυ της Δευτε΄ρας στη Φλόριντα για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του (αυτό θα γίνει την Τρίτη όπου θα παρουσιαστεί επίσημα από τη νέα του ομάδα).

Το συμβόλαιό του θα ενεργοποιηθεί πάντως από την 1η Ιανουαρίου 2015 καθώς προηγουμένως θα αγωνιστεί για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού στη Σάο Πάουλο, ομάδα που τον ανέδειξε και από την οποιά έκανε το άλμα στην Ευρώπη (Μίλαν) το 2003.

"Η καρδιά σου θα είναι πάντα κόκκινη και μαύρη. Σε ευχαριστούμε για όλα", είναι το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Μίλαν στο Twitter, με το οποίο αποχαιρετάει τον Κακά, ο οποίος αφήνει τους Μιλανέζους έχοντας απολογισμό 307 συμμετοχών και 104 τερμάτων.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ