ΜΙΛΑΝ

Super η Μίλαν με Τζάκσον & Ζλάταν

Porto's Jackson Martinez celebrates his goal against Belenenses during their Portuguese premier league soccer match at Restelo stadium in Lisbon, Portugal May 17, 2015.  REUTERS/Rafael Marchante  

 
Picture Supplied by Action Images
Porto's Jackson Martinez celebrates his goal against Belenenses during their Portuguese premier league soccer match at Restelo stadium in Lisbon, Portugal May 17, 2015. REUTERS/Rafael Marchante Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Ο μάνατζερ του Τζάκσον Μαρτίνες είναι στο Μιλάνο και είναι θέμα χρόνου η Μίλαν να ολοκληρώσει την μεγάλη μεταγραφή. "Δίδυμο όνειρο με Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς", τόνισε ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού!

Όπως είναι γνωστό από χτες, η Μίλαν έχει αποφασίσει να δώσει στην Πόρτο τα 35.000.000 ευρώ της ρήτρας του Τζάκσον Μαρτίνες και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι πλέον στο Μιλάνο.

"Είμαστε εδώ τώρα. Είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε την συμφωνία με τη Μίλαν και πιθανότατα αυτό θα γίνει σύντομα", τόνισε ο Λουίς Ενρίκε Πομπέο.

"Ελπίζουμε να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή αύριο ή έστω μεθαύριο. Θα κάνει δίδυμο όνειρο με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς"!

Άρσεναλ, Βαλένθια και Μάντσεστερ Σίτι κάνουν προσπάθεια να... κλέψουν τον Τζάκσον Μαρτίνες (είναι Χιλή για το Copa America), αλλά η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ