ΜΙΛΑΝ

Σπουδαία πρόταση της Μίλαν στον Ντοναρούμα

Σπουδαία πρόταση της Μίλαν στον Ντοναρούμα

Οι Κινέζοι σύντομα θα έχουν το 100% της Μίλαν και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ύψους 50.000.000 ευρώ!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είναι αυτός πάνω στον οποίο θα "χτιστεί" η νέα Μίλαν, έτσι ο 17άχρονος πορτιέρε θα πάρει το συμβόλαιο που θέλει ή καλύτερα που έχει ζητήσει ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Σύντομα ομάδα Κινέζων επιχειρηματιών θα ολοκληρώσει την απόκτηση του συλλόγου από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η πρώτη τους σπουδαία κίνηση έχει να κάνει με τον νεαρό τερματοφύλακα.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως οι Κινέζοι έχουν καταθέσει πρόταση στον Ντοναρούμα για νέο συμβόλαιο, αξίας 50.000.000 ευρώ! Πρόκειται για συμβόλαιο 5 ετών, δηλαδή με ετήσιες απολαβές 10.000.000 ευρώ.

Αυτό είχε ζητήσει ο Μίνο Ραϊόλα, αυτό δίνουν οι Κινέζοι και σίγουρα είναι μια κίνηση που θα ικανοποιήσει τους πάντες στις τάξεις των "ροσονέρι", καθώς το πρώτο πράγμα που θέλει κάθε οπαδός της ομάδας είναι ο Ντοναρούμα να υπογράψει νέο ισχυρό συμβόλαιο με την ενηλικίωσή του.

Ο Ντοναρούμα να θυμίζουμε πως λαμβάνει 160.000 ευρώ τον χρόνο, έτσι ουσιαστικά θα παίρνει από τη νέα σεζόν 31 φορές περισσότερα χρήματα!

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ