ΜΙΛΑΝ

Πωλείται ο Ντοναρούμα, πρόταση της Μίλαν σε Ρέινα

Napoli goalkeeper Pepe Reina runs after the ball during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli goalkeeper Pepe Reina runs after the ball during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η "Corriere dello Sport" αποκαλύπτει πως η Μίλαν κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Πέπε Ρέινα, δίνοντας παράλληλα εντολή στον Μίνο Ραϊόλα να φέρει πρόταση τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τζίτζιο Ντοναρούμα, μετά από μεγάλο διάστημα διαπραγματεύσεων, ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο του αποφέρει 6.000.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το μέλλον του στο Μιλάνο είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Η ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των διοικούντων την ιταλική ομάδα και του Μίνο Ραϊόλα αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις. Οπως αποκαλύπτει η " Corriere dello Sport", οι άνθρωποι της Μίλαν έδωσαν εντολή στον ιδιόρρυθμο Ιταλό μάνατζερ να φέρει πρόταση τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι για την πώληση του Ντοναρούμα.

Σε περίπτωση που ο 19χρονος γκολκίπερ αποχωρήσει απ' την ομάδα, "εκλεκτός" για να αποτελέσει τον διάδοχό του κάτω απ' τα γκολπόστ είναι ο Πέπε Ρέινα. Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει πως οι "ροσονέρι" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον έμπειρο τερματοφύλακα της Νάπολι, έναντι 3.000.000 ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του 35χρονου γκολκίπερ με τους "παρτενοπέι" ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και παρά τη διάθεση των διοικούντων την ομάδα για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο ίδιος δείχνει πως προτιμά τη Μίλαν. Την εφετινή σεζόν, ο Ρέινα έχει πραγματοποιήσει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 17 εξ αυτών και βοηθώντας τα μέγιστα τη Νάπολι στην πορεία πρωταθλητισμού.

Πωλείται ο Ντοναρούμα, πρόταση της Μίλαν σε Ρέινα

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ