ΜΙΛΑΝ

Πρόταση-μαμούθ για την αγορά της Μίλαν!

Πρόταση-μαμούθ για την αγορά της Μίλαν!

Ο Ταϊλανδός κροίσος Μπι Ταετσαουμπόλ είναι έτοιμος να πάρει τα ηνία της Μίλαν μέσω μίας αστρονομικής πρότασης προς τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με αποκάλυψη της "Gazzetta dello Sport".

Ο Μπι Ταετσαουμπόλ "φλερτάρει" εδώ και αρκετό καιρό με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με στόχο να γίνει το νέο αφεντικό στη Μίλαν όμως οι επίδοξοι μνηστήρες (από την Κίνα κυρίως) είναι αρκετοί και ο Ταϊλανδός κροίσος φαίνεται πως πατάει το... γκάζι για να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα το super deal.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport" ο Μπι Ταετσαουμπόλ ανέβασε σε τέτοιο βαθμό την προσφορά του ώστε να πετύχει την υπογράφή νέου προσυμφώνου με τους διοικούντες τη Μίλαν, το οποίο προβλέπει άμεσα την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από πλευράς Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πρόταση-μαμούθ για την αγορά της Μίλαν!

Όλα αυτά για ένα ιλιγγιώδες ποσό, με τον Ασιάτη μεγιστάνα να προσφέρει 500.000.000 ευρώ για να αποκτήσει στα χέρια του το 60% των μετοχών των "ροσονέρι"!

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ταετσαουμπόλ έχει σκεφτεί ήδη το νέο οργανόγραμμα. Βάση αυτού, εκτελεστικός διευθυντής στο σύλλογο θα είναι ο Πάμπλο Βίκτορ Ντάνα, Ιταλός επενδυτής που ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι και ο οποίος έπαιξε το ρόλο του διαμεσολαβητή στις επαφές του Ταϊλανδού με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πρόταση-μαμούθ για την αγορά της Μίλαν!

Από εκεί και πέρα ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα παραμείνει στη διοίκηση των Μιλανέζων έχοντας το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ της παλιάς και της νέας διοίκησης ενώ η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, θα παραμείνει στο τμήμα μάρκετινγκ της Μίλαν ενώ θα έχει ρόλο και στην κατασκευή του νέου σταδίου της Μίλαν.

Υπάρχει φυσικά και ένα όνομα-έκπληξη στα πλάνα του νέου ιδιοκτήτη, με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως ο Πάολο Μαλντίνι είναι ο "εκλεκτός" προκειμένου να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη νέα Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ