ΜΙΛΑΝ

Πουλάει τον Μπαλοτέλι η Μίλαν!

Πουλάει τον Μπαλοτέλι η Μίλαν!

Ο "μήνας του μέλιτος" για Μίλαν-Μπαλοτέλι έχει τελειώσει προ πολλού. Σύμφωνα μάλιστα με την "Corriere dello Sport, οι "ροσονέρι" έχουν πάρει απόφαση να βγάλουν στο σφυρί τον Ιταλό επιθετικό τον Ιανουάριο!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν το κορυφαίο επιθετικό όπλο της Μίλαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, όμως φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο "Σούπερ Μάριο" έχει αρχίσει να βγάζει σε μεγαλύτερο βαθμό τα... κουσούρια που εμφάνιζε αρκετά συχνά σε Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός ότι η διοίκηση της Μίλαν βρίσκεται "στα μαχαίρια" με τον διάσημο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, τον έχουν φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου του "Σαν Σίρο".

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα με δημοσίευμά της η "Corriere dello Sport", ο απώτερος σκοπός των ανθρώπων της Μίλαν είναι να "σπρώξουν" τον Μπαλοτέλι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ώστε να βάλουν στα ταμεία ποσό όχι μικρότερο των 30.000.000 ευρώ.

Πουλάει τον Μπαλοτέλι η Μίλαν!

Παράλληλα, επιθυμία των Μιλανέζων είναι να αποδεσμευτούν και οι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από τον συγκεκριμένο μάνατζερ: οι Αμπάτε, Νιανγκ και Ρομπίνιο.

Το εν λόγω δημοσιεύμα συμπληρώνει πως σε περίπτωση που η Μίλαν προχωρήσει σε αυτές τις κινήσεις, τότε θα κινηθεί για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής (κάτι που ζητούν επιτακτικά οι οπαδοί της), με τους Σανιά της Άρσεναλ και Μπουρδίσο της Ρόμα να βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ