ΜΙΛΑΝ

Πόσο άλλαξες...Μίλαν

Foto Fabio Ferrari - LaPresse
27 11 2011 Milano ( Italia )
Sport Calcio
Milan vs CHievo Verona
Campionato italiano di calcio Serie A Tim 2011 2012 - Stadio Giuseppe Meazza di Milano.
Nella foto: Esultanza Thiago Silva e Ibrahimovic

Photo Fabio Ferrari - LaPresse
27 11 2011 Milan ( Italy )
Sport Soccer
Milan vs Chievo Verona
Italian Football Championship League A Tim 2011 2012 - Giuseppe Meazza Stadium of Milan
In the picture: Thiago Silva and Ibrahimovic celebrates
Ιμπραχίμοβιτς Σίλβα LAPRESSE

Έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όμως, η Μίλαν μοιάζει αγνώριστη. Το Sport24.gr παραθέτει μία ενδεκάδα με τους παίκτες που αποχώρησαν και τη συγκρίνει με αυτή εκείνων που έμειναν.

Καλοκαίρι σαρωτικών αλλαγών είναι το φετινό για τη Μίλαν.

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον σύλλογο έκλεισε με τη φυγή αρκετών ποδοσφαιριστών και από τη νέα σεζόν θ' αρχίσει ένα άλλο, με τους "ροσονέρι" να έχουν πολύ μικρότερο μπάτζετ και να μη διαθέτουν παίκτες με τη λάμψη του παρελθόντος.

Με αφορμή τις αρκετές αποχωρήσεις, οι οποίες φαίνεται σχεδόν να ολοκληρώνονται όσον αφορά τις πωλήσεις μετά από αυτές των Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν, τα ιταλικά ΜΜΕ έβγαλαν μία ενδεκάδα με βάση όσους έφυγαν, την οποία απαρτίζουν οι: Ρόμα, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Τζαμπρότα, Φαν Μπόμελ, Γκατούζο, Ακουιλάνι, Ζέεντορφ, Ιντζάγκι, Μάξι Λόπες, Ιμπραχίμοβιτς (3-4-3).

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι μόνο κακή δε θα μπορούσε να χαρακτηρίσει αυτή την ενδεκάδα, στην οποία ίσως να προστεθεί και το όνομα του Ρομπίνιο, που ενδέχεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Την ίδια στιγμή η ενδεκάδα της Μίλαν για τη νέα σεζόν, η οποία πάντως θα αποκτήσει σύμφωνα με τους Ιταλούς έναν αμυντικό, έναν μέσο και έναν επιθετικό, είναι η ακόλουθη: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Ατσέρμπι, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Κασάνο, Πάτο (4-3-1-2).

Γίνεται αντιληπτό πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των δύο ενδεκάδων. Εσείς ποια πιστεύετε πως θα νικούσε σε περίπτωση που έπαιζαν ένα οικογενειακό διπλό στο Μιλανέλο;

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ