ΜΙΛΑΝ

Πιστός στη Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς

Πιστός στη Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς
Ιμπραχίμοβιτς

Απόλυτα ικανοποιημένος στη Μίλαν είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δε σκέφτεται το ενδεχόμενο φυγής. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Μπορεί να άλλαξε αρκετές ομάδες σε όλη του την καριέρα, αλλά φαίνεται πως στη Μίλαν βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το "Σαν Σίρο".

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στο Milan Channel και τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από όσα έχει βρει στους "ροσονέρι", στους οποίους θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν. "Όπως έχω πει πολλές φορές, είμαι καλά εδώ και έχω συμβόλαιο. Δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη στο μυαλό μου και είμαι αποφασισμένος να τελειώσω καλά τη σεζόν με τη Μίλαν" είπε και προσέθεσε:

"Η Μίλαν με έχει κάνει να χαμογελάω και να θέλω να παίζω, το μέλλον μου είναι εδώ. Δεν έχω λόγο να πω κάτι άλλο. Παίζω καλά, επειδή όλα είναι καλά εδώ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εδώ θα επιστρέψω μετά το Euro και τις διακοπές μου".

Όσον αφορά τη μάχη του τίτλου στην Ιταλία, όπου η Γιουβέντους είναι ένα βαθμό μπροστά από τη Μίλαν, δήλωσε: "Θέλω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι ξεχωριστά για το κάθε παιχνίδι. Επιθυμούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ξανά. Είμαστε ένα βαθμό πίσω, αλλά αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάμε πρώτοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τα παιχνίδια με τις Κατάνια και Φιορεντίνα. Είναι σημαντικό να μην επαναλάβουμε αυτά τα λάθη".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ