ΜΙΛΑΝ

"Παίζει" για Μίλαν ο Ράικαρντ

"Παίζει" για Μίλαν ο Ράικαρντ

Ο Φρανκ Ράικαρντ, είναι σύμφωνα με τους Ιταλούς το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν, αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφασίσει να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φρανκ Ράικαρντ είναι το φαβορί για το πάγκο της Μίλαν, στην περίπτωση που αποχωρίσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στο τέλος της χρονιάς.

Ο Ολλανδός και πρώην προπονητής της Μπάρτσα, είχε αφήσει ιστορία ως παίκτης στην ομάδα του Μιλάνου.

Ο Ράικαρντ, υπήρξε προπονητής της Μπαρτσελόνα από το 2003 ως το 2008, ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, από όπου και αποχώρησε το Γενάρη. Τη σεζόν 2009-10, προπόνησε και την Γαλατασαράι.

Σίγουρα η αγάπη των φιλάθλων της Μίλαν, προς το πρόσωπό του είναι μεγάλη, καθώς είχε γράψει ιστορία με την ομάδα. Αγωνιζόμενος μαζί με τους συμπατριώτες του, Ρουντ Γκούλιτ και Μάρκο Φαν Μπάστεν, ίσως ήταν η καλύτερη Μίλαν όλων των εποχών.

Αν ο Ράικαρντ, επιστρέψει τελικά στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, λογικά ο Μπόγιαν ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα με μορφή δανεισμού, θα παραμείνει, καθώς τον γνωρίζει προσωπικά, από την κοινή τους θητεία στη Μπαρτσελόνα.

Ο Αλέγκρι από την άλλη, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου, μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Οπότε τα σενάρια για Ράικαρντ, θα ισχύσουν αν και εφόσον ο ίδιος αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η Μίλαν με τον Ιταλό προπονητή, έχει καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα το 2011, καθώς επίσης και το Σούπερ Καπ Ιταλίας την ίδια χρονιά. Μέσα στο 2013, η Μίλαν είναι η καλύτερη ομάδα στην Σέριε Α, όντας αήττητη, με 25 βαθμούς σε 11 αγώνες.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ