ΜΙΛΑΝ

Όλα ανοικτά για Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα

Όλα ανοικτά για Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα

Η πρόταση 65.000.000 της Παρί Σεν-Ζερμέν για Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Μίλαν. Ο Σουηδός φέρεται κοντά σε συμφωνία με τους Γάλλους. Διαβάστε λεπτομέρειες

Η επιμονή της Παρί Σεν-Ζερμέν για τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα έχει ανοίξει ξεκινήσει ένα νέο σήριαλ.

Η σύλλογος του Παρισιού έχει καταθέσει πρόταση ύψους 65.000.000 ευρώ για να αποκτήσει και τους δύο "πακέτο" από τους "ροσονέρι".

Θυμίζουμε πως πρόσφατα οι Ιταλοί απέρριψαν πρόταση της Παρί ύψους 46.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο στόπερ, αλλά επανήλθαν με 19.000.000 ακόμη ζητώντας και τον Σουηδό.

Η Μίλαν φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά και ήδη υπάρχουν και φήμες ότι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός χωρίς τους δύο άσους.

Τα βρίσκει με Παρί ο Ζλάταν

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν πως η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο συμβόλαιό του.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι το απόγευμα της Τετάρτης είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του "Ιμπρα", Μίνο Ραϊόλα, η οποία κράτησε 4 ώρες, όμως φεύγοντας από το εστιατόριο που "τσίμπησαν", κανείς τους δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Ο Ζλάταν φέρεται να έχει αμφιβολίες περί των πραγματικών φιλοδοξιών της Μίλαν την νέα περίοδο και δεν έχει άδικο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη έχει μιλήσει με τον Μάξουελ (ήταν μαζί στην Μπαρτσελόνα) και του έκανε ερωτήσεις για την ζωή στο Παρίσι.

Τα σχέδια της Μίλαν χωρίς αυτούς

Τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό, αλλά ήδη οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να λένε τα σχέδια της Μίλαν χωρίς τους Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα.

Κλασικά ο Τέβες θα είναι ο πρώτος στόχος στη επίθεση, με τον Έντιν Ντζέκο να ακολουθεί, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τρίτο παίκτη της Σίτι, τον Αλεκσάντρ Κολάροβ (άσχετο εν προκειμένω, διότι είναι αριστερό μπακ).

Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν τα ονόματα του Ντεντέ της Βάσκο ντα Γκάμα και του Ντάβιντε Αστόρι της Κάλιαρι.

Για την επίθεση "παίζει" και το όνομα του Ματία Ντέστρο, επίσης της Κάλιαρι, ενώ για το κέντρο πάντα ακούγεται ο Λασανά Ντιαρά της Ρεάλ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ