ΜΙΛΑΝ

Ο πιτσιρικάς που ταπείνωσε τον Ντιέγκο Λόπεθ!

Ο πιτσιρικάς που ταπείνωσε τον Ντιέγκο Λόπεθ!

Το φιλικό κόντρα στη Μίλαν δεν θα το ξεχάσει ποτέ ο Ντάβιντε Ανέλι και αιτία είναι το γκολ που πέτυχε εις βάρος των Μιλανέζων με σούπερ ντρίμπλα πάνω στον Ντιέγκο Λόπεθ! Απολαύστε τον σε video.

O Σίνισα Μιχάιλοβιτς είδε τη Μίλαν να αντιμετωπίζει και να επικρατεί τελικά με 5-1 της Λενιάνο, ερασιτεχνικής ομάδας που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Λομπαρδίας, όμως η είδηση δεν βρίσκεται στα πέντε γκολ που πέτυχαν οι "ροσονέρι" αλλά στο ένα που δέχτηκαν.

Και αυτό γιατί ο Ντιέγκο Λόπεθ επιχείρησε να βγει αρκετά μακριά από την εστία του δίκην λίμπερο όμως το πλήρωσε πολύ ακριβά. Η Λενιάνο βγήκε στην κόντρα στο 10ο λεπτό με τον Ντάβιντε Ανέλι και όταν είδε τον πρώην κίπερ της Ρεάλ να βγαίνει πολύ μακριά από την εστία του για να του κλείσει το οπτικό πεδίο βρήκε τον τρόπο να τον "εκθέσει".

Ο πιτσιρικάς που ταπείνωσε τον Ντιέγκο Λόπεθ!

Με ολύμπια ψυχραιμία και πάνω στην κίνηση πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Λόπεθ, για να συνεχίσει την πορεία του και να σκοράρει μπροστά στην ανυπεράσπιστη εστία παρά την προσπάθεια του Ντε Γιονγκ να τον αποτρέψει. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ανέλι έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μίλαν.

Δείτε την εκπληκτική ντρίμπλα του νεαρού πάνω στον Ντιέγκο Λόπεθ:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ