ΜΙΛΑΝ

Ο Μιχάιλοβιτς στο πλευρό του Ντοναρούμα

Ο Μιχάιλοβιτς στο πλευρό του Ντοναρούμα

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δέχτηκε κριτική από τα ιταλικά ΜΜΕ για τα δύο γκολ που δέχτηκε από την Έμπολι, βρήκε όμως υποστηρικτή στο πρόσωπο του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

H Μίλαν προηγήθηκε δύο φορές στο "Κάρλο Καστελάνι" με τους Μπάκα και Μποναβεντούρα όμως δεν μπόρεσε να φύγει από την Τοσκάνη με το τρίποντο, καθώς δέχτηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση: πρώτα από τον Ζιελίνσκι και κατόπιν από τον Μακαρόνε.

Ο Μιχάιλοβιτς στο πλευρό του Ντοναρούμα

Κοινός παρονομαστής και στα δύο γκολ της Έμπολι ήταν ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ (στο πρώτο γκολ η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και στο δεύτερο δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα πριν φτάσει αυτή στον Μακαρόνε), με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς ωστόσο να "προστατεύει" τον παίκτη του.

"Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τη νίκη και είναι απογοητευτικό που δεν νικήσαμε, επειδή όταν παίρνεις το προβάδισμα δύο φορές χρειάζεται να πάρεις τη νίκη. Δεν είχαμε την αποφασιστικότητα για να τελειώσουμε το παιχνίδι και σπαταλήσαμε αρκετές αντεπιθέσεις.

Ο Μιχάιλοβιτς στο πλευρό του Ντοναρούμα

Το 2-2 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Η Έμπολι είναι μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία και ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη στην έδρα τους.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο", τόνισε αρχικά τεχνικός της Μίλαν, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφων για την ευθύνη του Ντοναρούμα στα γκολ της Έμπολι, απάντησε:

Ο Μιχάιλοβιτς στο πλευρό του Ντοναρούμα

"Το πρώτο γκολ ήρθε με πλασέ από κοντινή απόσταση και παρότι η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια, που είναι το λάθος του; Στο δεύτερο γκολ αντίθετα ήταν η άμυνα που έπρεπε να τον προστατέψει".

Έμπολι - Μίλαν 2-2

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ