ΜΙΛΑΝ

Νέο χαστούκι Ιμπραχίμοβιτς σε αντίπαλο!

L'attaccante del Milan, Zlatan Ibrahimovic, discute con il portiere della Juventus Marco Storari al termine della partita di Coppa Italia allo stadio Giuseppe Meazza di Milano questa sera 08 febbraio 2012.
ANSA/DANIEL DAL ZENNARO
L'attaccante del Milan, Zlatan Ibrahimovic, discute con il portiere della Juventus Marco Storari al termine della partita di Coppa Italia allo stadio Giuseppe Meazza di Milano questa sera 08 febbraio 2012. ANSA/DANIEL DAL ZENNARO ANSA

Μετά το χαστούκι που έδωσε στον Αρόνικα στο ματς με τη Νάπολι, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επανέλαβε ανάλογη ενέργεια και κόντρα στον Μάρκο Στοράρι της Γιουβέντους. Δείτε το video!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για το "πονηρό" χαστούκι που είχε δώσει στον Σαλβατόρε Αρόνικα , στο ματς πρωταθλήματος Μίλαν-Νάπολι που είχε λάβει χώρα στο "Σαν Σίρο" την περασμένη Κυριακή, όμως όλα δείχνουν ότι... μυαλό δεν έβαλε.

Και αυτό γιατί μετά την ήττα της Μίλαν από τη Γιουβέντους με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia , ο "Ίμπρα" πιάστηκε σε καυγά με τον Μάρκο Στοράρι, με την κατάληξη της "κοκορομαχίας" είναι ένα χαστούκι του Σουηδού προς τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς μέσα από τον τηλεοπτικό φακό της κρατικής RAI που είχε τοποθετηθεί πίσω από μία εστία, σε ένα συμβάν όπου δίπλα στους δύο άνδρες βρισκόταν και ο αμυντικός των "μπιανκονέρι", Τζόρτζιο Κιελίνι.

"Ήμουν μακριά και δεν είδα το συγκεκριμένο σκηνικό που μου περιγράφετε", αρκέστηκε να πει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ιμπραχίμοβιτς όμως να απειλείται πλέον με νέα "καμπάνα".

Υπενθυμίζεται πως βάσει της ποινής των τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα , ο Ιμπραχίμοβιτς χάνει κατά σειρά τους αγώνες με Ουντινέζε (εκτός), Τσεζένα (εκτός) και Γιουβέντους (εντός), με τους "ροσονέρι"να ευελπιστούν σε μείωση της ποινής σε δύο αγωνιστικές μέσω της έφεσης, ώστε να παίξει στο σούπερ ντέρμπι τίτλου με τη Γιουβέντους.

Μίλαν - Γιουβέντους (1-2)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ