ΜΙΛΑΝ

Μπόατενγκ: "Δεν έχει νόημα να παίζω στην Ιταλία"!

Μπόατενγκ: "Δεν έχει νόημα να παίζω στην Ιταλία"!

Δύο ημέρες μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού της Μίλαν με την Προ Πάτρια, ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έριξε "βόμβα", δηλώνοντας πως σκέφτεται να αποχωρήσει από τα ιταλικά γήπεδα.

"Αυτό που έγινε δεν είναι κάτι που μπορείς απλά να το θάψεις στο έδαφος και να το κρύψεις.

Θα κοιμηθώ τις επόμενες νύχτες και την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντήσω τον μάνατζέρ μου, Ρότζερ Γουίτμαν, και θα δούμε αν έχει ακόμα νόημα να συνεχίζω να παίζω στην Ιταλία", τόνισε ο άσος των "ροσονέρι" στην γερμανική εφημερίδα Bild, για να αναφερθεί στη συνέχεια για την απόφασή του να αποχωρήσει από το γήπεδο.

"Μπορούσα να ακούσω τους πρώτους ήχους μαϊμού μετά από πέντε λεπτά. Στην αρχή δεν είχα σκεφτεί τίποτα αλλά αφού τα συνθήματα επαναλαμβάνονταν πήγα στο διαιτητή και τον προειδοποίησα πως αν συνέχιζαν θα άφηνα το γήπεδο.

Προσπάθησα να ηρεμήσω αλλά όταν ξανάρχισαν τα συνθήματα τότε σκέφτηκα "φτάνει πια, δεν θα συνεχίσω να παίζω".

Μπόατενγκ: "Δεν έχει νόημα να παίζω στην Ιταλία"!

Ο Μπόατενγκ ξεκαθάρισε παράλληλα ότι θα προχωρούσε στην ίδια ακριβώς κίνηση ακόμα και αν επρόκειτο για επίσημο ματς: "Θα έκανα το ίδιο ακόμα και αν ήταν ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήμουν θυμωμένος, θλιμμένος, σοκαρισμένος, το γεγονός ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν ακόμα μέσα στο 2013 αποτελεί ντροπή, όχι μόνο για την Ιταλία αλλά και για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ήθελα να στείλω ένα ισχυρό μήνυμα επειδή δεν πρέπει να υφίστανται τέτοια φαινόμενα, πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας. Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο".

Δείτε το video με τους παίκτες της Μίλαν να αποχωρούν από το γήπεδο λόγω ρατσιστικών συνθημάτων των οπαδών της Προ Πάτρια και να προκαλούν την οριστική διακοπή του ματς.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ