ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Ζητώ συγγνώμη από τον Μπαλοτέλι"

Μπερλουσκόνι: "Ζητώ συγγνώμη από τον Μπαλοτέλι"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε συγγνώμη από τον Μάριο Μπαλοτέλι για τις δηλώσεις του περί "σάπιου μήλου" ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η πρόσφατη αρνητική τοποθέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Μάριο Μπαλοτέλι ( "είναι ένα "σάπιο μήλο" και μπορεί να μολύνει κάθε ομάδα που μπορεί να πάει, ακόμα και την Μίλαν", δήλωσε μεταξύ άλλων) είχαν προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική Ιταλία, όμως λίγες ημέρες αργότερα υπήρξε "αναδίπλωση".

Μιλώντας μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού "Sky Sport" ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν θέλησε να απολογηθεί προς τον νεαρό Ιταλό επιθετικό, ξεκαθαρίζοντας πως με την έκφραση "σάπιο μήλο" δεν απευθυνόταν στον ίδιο προσωπικά αλλά απλώς ήθελε να καταδείξει την συγκεκριμένη ποιότητα που πρέπει να διέπει τα αποδυτήρια των "ροσονέρι":

"Εάν ο Μάριο ένιωσε προσβεβλημένος από εκείνες τις κουβέντες του ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να αναφερθώ σε εκείνον", δήλωσε αρχικά ο "καβαλιέρε" και πρόσθεσε:

"Εάν ξανανοίγει μία πόρτα για να διαπραγματευτούμε την άφιξή του στη Μίλαν; Όχι, δεν άνοιξε ποτέ αυτός ο κύκλος διαπραγματεύσεων. Ούτε ο Γκαλιάνι, ούτε ο Αλέγκρι μου ζήτησαν τον Μπαλοτέλι".

Επιπλέον, ο Μπερλουσκόνι υπογράμμισε πως "ο Αλέγκρι θα συνεχίσει και στο μέλλον" ενώ αναφορικά με τις μεταγραφικές προσθήκες της Μίλαν τον Ιανουάριο, είπε:

"Τον Ιανουάριο θα έρθει κάποιος αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα επειδή ο Γκαλιάνι μου το απαγόρευσε. Εάν πούμε τα ονόματα θα είναι πιο δύκολο να τους αποκτήσουμε.

Ο Αμπάτε στη Ζενίτ; Τίποτα δεν είναι αλήθεια, είναι το δεξί μας μπακ και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ