ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Man-to-man στον Μέσι"

Μπερλουσκόνι: "Man-to-man στον Μέσι"

Έτοιμος να... κοουτσάρει τη Μίλαν με τη Μπαρτσελόνα είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πρότεινε να υπάρχει προσωπικό μαρκάρισμα πάνω στον Μέσι και να παίξουν οι "ροσονέρι" με δύο επιθετικούς!

Προσωπικό φρουρό πάνω στον Μέσι και Ρομπίνιο για δεύτερος επιθετικός. Αυτές είναι οι προτάσεις που έχει να κάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον Μάσιμο Αλέγκρι, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε την Τετάρτη, δεν είχα το χρόνο να μιλήσω με τον προπονητή. Η πρότασή μου είναι πως με τη Μπαρτσελόνα, θα πρέπει οπωσδήποτε κάποιος παίκτης της να χρεωθεί το μαρκάρισμα του Μέσι.

Δεν θα μιλήσω με τον προπονητή για να φτιάξουμε μαζί την ενδεκάδα, δεν το έχω κάνει άλλωστε ποτέ. Ξέρω ποιος είναι ο ρόλος του προέδρου και ποιος του προπονητή και τον σέβομαι.

Εάν ένας πρόεδρος δεν συμφωνεί με τον προπονητή τον απολύει, ο Αλέγκρι είναι ακόμα εδώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Εγώ μπορώ μόνο να δώσω συμβουλές", τόνισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Μίλαν.

Όσον αφορά στο επιθετικό σχήμα, ο "καβαλιέρε" εξέφρασε την προτίμησή του για παρουσία δύο επιθετικών στην ενδεκάδα των "ροσονέρι" ενώ σε ερώτηση για το αν θα πρέπει ο Πατσίνι να παίξει στη θέση του Μπαλοτέλι (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ) απάντησε:

"Πατσίνι ή Ρομπίνιο, που εγώ του έχω μεγάλη εκτίμηση. Αλλά και ο Αλέγκρι είναι σύμφωνος με το να παίξουμε με δύο επιθετικούς. Στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή είναι που έχουμε διαφορετικές ιδέες".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ