ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Μπορεί να μείνω, διαφωνώ με Μοντέλα στην τακτική"

epa04789568 Silvio Berlusconi, president of Italian soccer club AC Milan, after a meeting in a trust company in Lugano, Switzerland, 08 June 2015. Berlusconi has reached a tentative deal with Bee Taechaubol that would give the Thai businessman a minority stake of 48 per cent in AC Milan.  EPA/GABRIELE PUTZU
epa04789568 Silvio Berlusconi, president of Italian soccer club AC Milan, after a meeting in a trust company in Lugano, Switzerland, 08 June 2015. Berlusconi has reached a tentative deal with Bee Taechaubol that would give the Thai businessman a minority stake of 48 per cent in AC Milan. EPA/GABRIELE PUTZU EPA

Με δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στάθηκε στην πώληση της Μίλαν, αλλά και στη χθεσινή (20/11) αναμέτρηση ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ (2-2).

Σε δηλώσεις του σε ιταλικό μέσο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε για την πώληση της Μίλαν τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ (2-2). Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαφωνία του με τον Βιντσέντζο Μοντέλα, σχετικά με το σύστημα που πρέπει να παίζει η ομάδα.

Σχετικά με τη μεταβίβαση της Μίλαν σε... κινεζικά χέρια ανέφερε: "Έχουμε έγκυρη βεβαίωση, η οποία αναφέρει ότι το θέμα θα κλείσει στις 13 Δεκεμβρίου. Πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξουν εμπόδια στην απόκτηση των αδειών που απαιτούνται απ' το κινεζικό κράτος".

"Οι Κινέζοι επιμένουν να παραμείνω στο ρόλο του προέδρου. Τους είπα ότι δεν θα παραμείνω ως πρόεδρος σε μια ομάδα που διοικείται από άλλους. Μου προσφέρθηκε η τιμητική προεδρία, χωρίς την εκλογή του Εκτελεστικού Προέδρου, ο οποίος είναι διαφορετικός από μένα".

"Νομίζω ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί μια τέτοια κατάσταση, αλλά θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν κι εκείνοι σε θέματα που αφορούν τις μεταγραφές. Εάν επιτρέπονται αυτές οι συνθήκες, θα σκεφτώ αν θα αποδεχθώ την τιμητική προεδρία".

Σχετικά με το ντέρμπι (2-2) του Μιλάνου σχολίασε: "Η αναμέτρηση τελείωσε με δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ κακό που η Ίντερ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό. Ελπίζαμε να βρεθούμε μόνοι στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Η ομάδα δεν έκανε κακό παιχνίδι. Έδωσα συγχαρητήρια στον Μοντέλα, αλλά έχουμε μερικές διαφωνίες για την τακτική. Είμαι πεπεισμένος ότι το σύστημα που μας 'οδήγησε' να γίνουμε η πιο επιτυχημένη ομάδα στον κόσμο για 30 χρόνια, είναι αυτό με έναν μεσοεπιθετικό και δύο επιθετικούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ίντερ σόκαρε τη Μίλαν στο 92'
Στο Μίλαν - Ίντερ ο Μπαλοτέλι αντί να βλέπει τη Νις
Μοντέλα: "Η Ίντερ πανηγύρισε σαν να νίκησε"
Ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων στο Μίλαν - Ίντερ
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ