ΜΙΛΑΝ

Με Τόρες από το 1ο λεπτό

Με Τόρες από το 1ο λεπτό

Ο Φερνάντο Τόρες θα παίξει για πρώτη φορά βασικός με τη Μίλαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έμπολι, το οποίο ανοίγει την αυλαία της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής

Τρεις ημέρες μετά το ντεμπούτο του στη Serie A στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους (πέρασε ως αλλαγή στο 76' αντί του Πόλι), ο Φερνάντο Τόρες ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μίλαν στο οποίο θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

"Είναι η ώρα του Τόρες", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Corriere dello Sport" σε σημερινό της δημοσίευμα, με την εφημερίδα να υποστηρίζει πως ο Φιλίπο Ιντσάγκι θα αλλάξει την επίθεση των "ροσονέρι" κατά τα 2/3 σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Γιούβε.

Ο δανεικός από την Τσέλσι Ισπανός φορ θα πάρει τη θέση του Μενέζ στην κορυφή της επίθεσης και ο Μποναβεντούρα αυτή του Ελ Σααραουί (αριστερό άκρο της επίθεσης), με τον Χόντα να παραμένει στα δεξιά και να αναμένεται να "πάρει ανάσες" στο επόμενο ματς κόντρα στην Τσεζένα.

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει πως είναι πιθανό ο τεχνικός της Μίλαν να δώσει το βάπτισμα του πυρός και στον Μάρκο Φαν Χίνκελ, εμπιστευόμενος φανέλα βασικού στον Ολλανδό μέσο και αφήνοντας στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα τον Μουντάρι.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν κόντρα στην Έμπολι (4-3-3): Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Ραμί, Ντε Σίλιο, Πόλι, Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Χόντα, Τόρες, Μποναβεντούρα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ