ΜΙΛΑΝ

"Κοντά στη Μίλαν ο Μοράτα"

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Την ώρα που τα δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τον Μοράτα να επιθυμεί διακαώς να φύγει από τη Ρεάλ οι Ιταλοί τον στέλνουν ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στη Μίλαν.

Το όνομα του Άλβαρο Μοράτα παραμένει στη μεταγραφική επικαιρότητα αρκετών ομάδων. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τον 24χρονο επιθετικό να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Ρεάλ ότι θέλει να φύγει.

Από την πλευρά του οι Μαδριλένοι παρά το γεγονός ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν είναι διατεθειμένοι να ακούσουν τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων αρκεί αυτές να έχουν αρκετά... μηδενικά.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Μίλαν. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η "Gazzetta dello sport" οι Μιλανέζοι είναι ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του Μοράτα. Το δημοσίευμα δεν έχει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση και τις επαφές των δύο πλευρών.

Εκείνο που ξεκαθαρίζει είναι ότι ακόμα δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από την πλευρά της Μίλαν κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως οι ροσονέροι έχουν κάμψει τις αντιρρήσεις του 24χρονου επιθετικού για επιστροφή του στην Ιταλία.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Μοράτα είχε πει ότι θα ήταν δύσκολο να επιστρέψει στην Ιταλία για άλλη ομάδα εκτός της Γιουβέντους.

Photo credits: AP Photo/Daniel Tejedor

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ