ΜΙΛΑΝ

Κοιτούν και Σακό στη Μίλαν

Κοιτούν και Σακό στη Μίλαν
Σακό

Ο Μαμαντού Σακό είναι μία από τις εναλλακτικές που εξετάζει η Μίλαν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, από τη στιγμή που δεν μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τη Μονπελιέ για τον Γιανγκά-Μπιβά. Διαβάστε ποιος σκόπελος πρέπει να ξεπεραστεί.

Τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα ψάχνει η Μίλαν, η οποία φέρεται να έχει ως πρώτη της επιλογή τον Μαπού Γιανγκά-Μπιβά.

Ωστόσο, όσο οι διαπραγματεύσεις με τη Μονπελιέ δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα (σ.σ. σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" o Αντριάνο Γκαλιάνι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια) οι "ροσονέρι" είναι αναγκασμένοι να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Μία εξ αυτών είναι του Μαμαντού Σακό. Ο Γάλλος αμυντικός είναι δυσαρεστημένος με την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα και έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που δεν αγωνίζεται βασικός.

Συν τοις άλλοις, μετά τις πωλήσεις των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Σίλβα στην Παρί υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της γαλλικής ομάδας και της Μίλαν. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεραστεί ένα σημαντικό εμπόδιο, το οποίο αποτελεί τροχοπέδη γενικότερα για την πώληση του Σακό.

Η Παρί από αυτή τη σεζόν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα πρέπει να δηλώσει στη λίστα της τέσσερις παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Τόσο ο Σακό όσο και ο Κλεμέντ Σαντόμ είναι δύο εξ αυτών και ο Μπερνάρντ Λακόμπ εκτιμά πως πολύ δύσκολα θα παραχωρηθούν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ